-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Kullanıyor muydunuz? Sonuçları nasıldı?
Bu arada imzanızdaki sözü çok severim :)
TurkBeyi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%89)
hangi arama motorunun bakım ve yenileme yaparken kapandığı görülmüş, git başka yerde ara demek ile aynı şey bu. hiç mi düzenleme yapacakları test edecekleri başka alan bulamamışlar. Çöpe gidecek kullanılmayacak bir arama motoru daha...
1 kişi bu mesajı beğendi.
phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kendimizde arama motoru sektörüyle ilgilendiğimiz hatta üzerinde çalıştığımız bir proje olduğu için yerlisinden uluslararasına kadar pek çok arama motoru hakkında gözlemler yapıyor notlar tutuyoruz adını bile duymadığınız pek çok arama motorunu yakınen takip ettiğimiz için araturka.com'ada ilgi gösteriyorduk ancak bu bahsettiğimiz arama motorlarının hiçbirini gerçek anlamda günlük hayatımızda kullanmadık sadece basit testler yapmak için girdik ve gözlemledik onun haricinde günlük hayatta Google, Bing ve Yandex gibi arama motorlarını kullandık tabi onlar hakkında da çeşitli notlar tuttuk ve bazı testler yaptık belki şuan için çok erken fakat 2-3 yıla kadar gerçek anlamda insanlara hizmet edebilecek bir arama motorunu yayına açabilir insanlara sunabiliriz yani kısaca şimdilik çalışmaya devam proje istediğimiz aşamaya gelene kadar yayınlamayacağız.
Malum insanlarda bıraktığınız ilk imaj o anı çok önemlidir ve biz buna çok önem gösteriyoruz umarım bizim ülkemizinde gerçek anlamda günlük hayatta kullanabileceği bir teknolojide arama motoruna sahip olduğu günleride görürüz ve biz o gün gelene kadar ilk günkü gibi hevesle,azimle çalışmaya devam edeceğiz biraz uzun oldu ama okursanız ne demek istediğimi anlayacağınızı umuyorum imzamdaki sözü sevmenize sevindim yüce Allah sizi mutlu kılar inşallah.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arama motoru projelerini çok önemli ve değerli buluyorum. Birçok açıdan stratejik öneme de sahipler. Projenizde başarılar dilerim.
İmzanızdakine söz demeyelim belki yanlış anlaşılabilir. Bazı müslüman kardeşlerimiz ben sevmiyorum diye düşünebilir yada farklı bir şey düşünebilir. Ayet diyelim ki kesinliği ve aksinin söylenemeyeceği belli olsun. (Tevbe-40)
Tekrar cümlemize Allah'tan yardım dilerim. İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bizim ülkemizde yapılabilecek en doğru arama motoru: Ülkenin ilk 20'sinde yer alan sitelerin (her sektörün birincisi) arama alanı bulunan bir index. Kullanıcı siteye girdiğinde gerçekten aradığını bulabileceğinden emin olarak arama yapacak ki benzersiz yada alakasız saçma sitelere girmek zorunda kalmayacak.
Bugün bu sektöre girsem yapacağım iş budur.
Karatius
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
X Faktör
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Ben bu konulara cok uzuluyorum bizim niye yok diye.. vallahi sunucusu olsun herbirseyini toplayalim herkez bir ucundan tutsun... Dunyada bizum milletumiz kadar tutucu millet mi var.. Ben bu konuda sonuna kadar destekliyorum.. Gelismesini ve dunyada google yandex ve alternatif olarak araturkayi gormek isterim
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu site çok uzun süredir kapalı. faaliyete geçmesi zor gibiydi ve ümidimizi kesmiştik zaten
Ayrimnet Web Çözümleri
www.ayrim.net
Web Tasarım - E-Ticaret ve Marka Tescil