cyber33 Metallicali MertUslu nerdenbilecekmis BTCTürk yada Koinim geçmişlerinde bir süre kapalı kalmışdı bitirdiklerini ve daha fazla BTC alımı satımı yapmıyacaklarını söylediler herkesin bakiyesini teslim ettiler, bir arkadaşık geçen hafta üyelik onayı için başvurdu gelen şikayetler üzerine denemek istedik,4 günde onay geldi. Paranızı orda tutmak zorunda değilsiniz cüzdanlara alabilirsiniz parayı yatırdıkdan sonra ama TR'de iseniz bu 3 siteden biri mecburi.
Daha önce BTCTÜRK hesabıma yüklü miktarda para attım para attığım hesap ile BTCTÜRK ismim aynı olmadığı için para kayboldu ticket attıkdan 30 dk sonra arkadaşlar düzeltti ben güveniyorum, sebeb, uzun süredir kullanmam eski iyidir demem. Ama alternatif olarak her zaman paribu derim.
Birde bakın fiyatlara hangisi alttaysa oradan alın btcnizi ltcnizi ethnizi sonrasında aktarın kendi cüzdanınıza veya tutun orda kafanız estiğinde satın birşey olmaz bence adamlar 1 trilyon yatırıyor(nereden mi biliyorum kanıtları aşağıda) 3 kuruşun derdine düşmez adamlar ticket diye birşey var atmasını bilmeyen adamlar hemen şikayet ediyorlar sanırım, hee genede sahtekarlık olabilir arkadaşım değil ailem değil güvenmem oda bir kulun sonuçda.
BTCTurk BTC/TRY $9.411.970 $11.310.30 0.11%
Koinim BTC/TRY $2.362.510 $11.334.50 0.03%
Paribu BTC/TRY $21.647.200 $11.260.90 0.24%
9 Milyon Dolar işlem hacmi olan şirkete 300 Tl mi çaldı demek tuaf oluyor :D valla ben güvenerek varımı yoğumu yatırıyorum, Zaten piyasaya sisteme yabancı değiliz. İnsanlar çiftlik bank gibi **************ya bile para yatırıyor bu adamların hukuki anlaşmaları çok sıkı borsa şirketi açmak bu ülkede kolay değil firmalarıda kıbrıs menşeeli falanda değil.