-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çin, Kazakistan, Venezuela, Ermenistan, Azerbaycan, Belarus, Ukrayna, Slovakya, Bulgaristan, Yunanistan ve Vietnam'ın da aralarında bulunduğu pek çok ülke tarafından kullanıllıyor S400ün eski versiyonu S300ler.
Onca ülkede sorun olmuyor da bizde mi sorun oluyor diye düşünmeden edemiyorum.
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD
Mikado
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seçim sonuçlarının tam sonuçlanmasından sonra yukarı doğru bir ivme ön görüyorum.
ersa111
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Serberst
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Dolar alınır bitcoin alınır tlde tutmayın paranızı ne alırsanız alın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TL de tutmada altın döviz coin al TL de durdukça zarar edersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Basit birşey soyleyeyim.
Bir ulke disa bagimliysa tamamen dışa bagimliysa dolar daima yukselir.
Birde soyle bir etrafiniza bakin ulkenin durumuna
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Enflasyon canavarının yeniden hortlamaya başladığı bu zamanlarda alınmayacak tek şey Türk Lirasıdır. Genel olarak altın alırsanız paranızı korumuş olursunuz, tl faiz koyarsanız faiz hep bir adım geriden geldiği için paranız artıyormuş gibi gözükse de yavaş yavaş azalır. En iyisi kısa vadede ihtiyacın olmayacak parayla güzel bir döviz sepeti yapmak :) Sepete bol ihracat yaptığı için Türk Lirasının oynaklığından etkilenmeyen şirketlerin hisseleri ve altın da eklenebilir. Kısacası döviz, bizim gibi orta gelir tuzağına yakalanmış, faizi yüksek enflasyonu yüksek ülkelerde uzun vadede her zaman kazandırır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Dün 5.73 alayım mı diye düşündüm almadım, bugün 5.85 olmuş bakalım yine 5.75 görürsem alacağım ama bu seferde ben aldıktan sonra 5.30 ₺ görebilir. Arabamı sattım onun parasıyla alacağım bir miktar bitcoin aldım yaklaşık %50 ile o çok riskli fakat yapacak bir şey yok gibi ne iş kurmaya karar versem önüme sayısız engeller çıkıyor.
ferdican
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yorumları okumaya geldim. Çok dalgalanma var şu an yükseliş trendinde bakalım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
26 Mart günü 5.40 görürsem 20 bin dolar alacam diyordum. Akşam 5.37 de gördüm fakat almak gelmedi içimden ogün le bugün arasında 8 bin TL fark ediyor. Pişmanyımım ona bile kararsızım :)
Merkez bankası sene başlarında sene sonuna kadar doların ortalamasını 6 olarak görüyordu ve biz bu ortalamanın altında seyrediyorduk. 5.14 lere kadar düşmüştü dolar. Şimdi ise 6.20leri öngörmekte ve biz hala ortalamanın altında seyir ediyoruz. Bu da demek oluyor ki dolar 6 nın üzerini görecek.
Şuanda YSK nın kararsızlığı itirazlar istanbuldaki seçimin tekrarlanma ihtimali gibi dedikoduların olması ve bunlarda kesinlik kazanmaması doların çıkmasını engelliyor olabilir. Buralarda bendede büyük bir kararsızlık bulunmakta.Ama yazın doların 6 nın üzerine çıkacağını hatta 6.50 6.60 lara kadar geleceğini düşünmekteyim.
Bu ülkede paranızı dolara çevirdiğiniz zaman, ülke 1 yada 2 sene içerisinde ne yapacak ki TL nin değeri artacak ve dolar 5 TL nin altına düşecek :) Ve yıllardır doların hiç düştüğü gözükmemektedir. Dolar ve Altın uzun vadede hiçbir zaman zarar ettirmediğini düşünüyorum. Eğer birikimin var ise bunun her zaman Dünya para biriminde veya değerli maden üzerinde olmasını düşünmekteyim.
Ben 5 ile 10 mayıs arasında almayı düşünüyorum dolar kaç para olursa olsun eminim bayramdan sonra eylüle kadar çok yüksek bir şekilde artacağını düşünüyorum. Eğer artmazsa Merkez Bankasının sene içerisinde vermiş olduğu 2 tahmininden bu kadar sapması çok saçma olacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mikado
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-