-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar önümdki paltformdan izlediğim kadar euro dolar paritesi an itibari ile 1.300 lere dayandı. bu ne demek oluyor. ya euro nun değeri düşüyor ya da dolar çok artiyor. bunu anlamak için diğer grafiği açiyorum euro adeta aşağı doğru sürüklenmiş dolar ise TL karşısında 1.9'lere dayanmış. Avrupa merkez bankasının açıklamalarından sonra bu hal aldı.. sabaha kadar çok şey değişebilir. Benim size tavsiyem euro'yu elden çıkarmanız en azından yarın öğlen saatlerine kadar elden çıkarın dolar almak mantıklı olmayabilir çünkü yükselmesi muammak. 1000€'nunz sabaha kadar elden çıkarırsanız 100 TL gibi kazancınız olur diye düşünüyorum..
İsterseniz dediklerimi test etmek için 1000 euro'nuz var mış gibi test edin sabah kontrol edin.. saygılarımla :)
bu arada konu başlığı Euro Out Dolar In olacaktı :) saygılar
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Güzel uyarı... sabaha kötü şeyler olabilir:)
Ek: Pm attım kardesim.. sana bi sny bakabilirsen sevinirim
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
onun yerine editlemek daha iyi geldi.. alıştığımız tarayıcıdan vaz geçmek zor oluyor zira :)
tif
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
@NeoEkonomi
Zaten Yunanistan krizinden sonra euro almak mantıklı değil. Elden çıkartmak en doğrusu. EU kurtarma programını İngiltere'nin reddetmesi çok önemli bir noktaydı.
Fransa desen krize adım adım gidiyor. Almanya içinde az zaman var. 2012 EU'nun yılı olmayacak.
Dolar içinde yatırım yapmak doğru değil. Yükselişe geçmiş olabilir ama tekrar düşecek. İran-ABD-İsrail çatlağı piyasayı darma duman edecek.
En mantıklısı Altına yatırım yapmak. Eğer yapacaksaksanız altına yatırım yapın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster,seo
-
-
Ad Soyad
** **
-