bilginu
Seo, php, html, marketing professional
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
GCM Forex çok etkili reklam çalışması yaptığı için ve en fazla müşteriye sahip oldugundan hakkında çok konuşulması normal. Şikayetvar' da ki şikayet sayıları firmanın bilinirliği ile doğru orantılı herkesi memnun etmek pek mümkün olmuyor. Şikayetvar' a arçelik yazsanız bu şirket çöp ürün üretiyor dersiniz. GCM Forex' ten söylediğim gibi hem müşteri olarak hem partner olrak her zaman ödememi aldım tavsiye ederim.
vuralcan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hafif göze gelir bir kazançta neler ediyorlar bilemezsiniz...Sene sonu bilmem ne kesintisi gibi kesintiler...falan...Sakın ama sakın bulaşmayın...
Ülkemizde bu konu kesinlikle oturmamıştır...Ettiğiniz hiç bir şikayet sonuca ulaştırmaz...
Borsa ve forex piyasası dünyada eşi benzeri görülmemiş..sakat bir piyasadır. Kısa yoldan para kazanma..hırs..fırsatçılıktan doğan bir durumdur..Girenlerin hepside dersini almış çıkmıştır.
Büyük bir cendere....
Adeta bir uyuşturucu...
Ülkemizde maalesef bir kumar !
İnsanın kendi kendine bile yalan söylemesini sağlayan bir sistem...
İnsanın kendini bile kandırdığı bir uçurum...
İntiharlara vardıran..bir çukur...
--------------
Geçmişe dönük similasyonlarla..kar marjını görebildiğin..algoritmik trade programın yoksa, kim derse ben kazanıyorum... YALAN !
Sakın Dostlar...Sakın !!!
bilginu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Şuan neredeyse tüm bankalar kaldıraçlı forex işlemi yaptırıyor. Artık devlet garantisi ve SPK denetimi var bunlar eskiden konuşuluyordu artık öyle bir şey yok.