Kripto Borsa Doğru Yatırım – Kripto Borsalara Nasıl Doğru Yatırım Yapılır
Herkese Bol Kazançlar,

Öncelikle Youtube’da ve Sanal Mecralarda boy gösteren bir sürü adı üstünde ”kripto para uzmanı” sıfatlı bir çok kişi ve kişiler var. Yükselen bir artışla insanlara yatırım tavsiyeleri değildir başlıklı yatırım tavsiyeleri veriyorlar. ” X coin aldım X zamanda 5x yaptı. Gördünüz mü taktiklerim ile 5x kazandım.Sizde kazanabilirsiniz. Ama yatırım tavsiyesi değildir.” Ne kadar da komik.

Kripto Borsa Doğru Yatırım
Öncelikle kripto para ile ilgilileniyorsanız kimseden yardım almayın. Tavsiye almayın. Kesinlikle İNGİLİZCE evet hingilizççe öğrenin. Yoksa 20’lik 19’luk bir evlat size x coin aldım abi çok değerlenecek hadi sende al yatırım tavsiyesi değil ama bak diyip beyninizi kurcalayabilir. Sonra herhangi bir dump’ta kendinizi merfizon eşşeği olarak görmeyin. Çünkü bazı koinler spekülatif bizim değişimiz ile baby killer yani yeni başlayanlar için kullan at coinleridir. Aslında bizim bu davranışlarımız Blockchain Teknolojisini sadece al sat borsadan ibaret zannediyor olmamız. Sizlere bu sektör ile ilgili elimden geldiğince deneyimlerimi ve uyarılarımı sunmak istiyorum ( Kripto Borsa Doğru Yatırım )

Kripto paralar ile ilgili videolar izlediğinizde hemen etkilenmeyin.Youtube’da gördüğünüz bir çok kriptocu ”uzman”denen kişiler para kazanmak amaçlı spekülatif videolar isteyerek yada istemeyerek çekiyorlar. Zaten bu arkadaşların kanallarına baktığınızda videonun alt kısımlarında hep referans linkleri bulunur. ”Ben şuradan aldım sende şuradan al videonun sonunda link vardır.” Her neyse zaten oradan siz üye olduğunuzda iyi bir vurgun yapıyorlar.Hepsi kötü niyetli yada bilinçsiz mi bu youtube videoları çekenlerin ? Yoo. İşin uzmanları da var. Tek tük de olsa çıkıyor karşımıza ama hiçbiri x coin x ay sonra x kadar kazandırdı ” vayyy zenginiz.” x coin alın. Demezler. Hiçbir aklı yerinde profesyonel bu şekilde yatırım tavsiyesi vermez. Ülkemizde zaten bu kanunlarda suç teşkil ediyor. ( nitelikli **************lık ) Bu nedenle birilerini izleyerek etkilenip x coinine bilinçsizce yatırım yapmayın. İyice bir araştırın.


İngilizce çok önemli. Türkçe neredeyse kaynak yok. Eğer ingilizceniz yoksa news yani haberleri çok yakından takip etmiyorsanız kesinlikle bilmediğiniz bir coine yada projeye yatırım yapmayın. Sağda solda duyduğunuz haberlerede inanmayın. Özellikle telegram gruplarında spekülatif bir çok haber dolaşmakta. Facebook , Youtube ve Reddit’te çok fazla yalan haber bulunmaktadır. Her projenin yol haritasına bakın ve e-bültenlerine üye olun. Bu Firmalar gelişmeleri E-Bülten ile duyururlar.


Projelerin resmi adreslerini takip edin. ( Kripto Borsa Doğru Yatırım )


Sinyal grubu diye birşey yok. Sinyal gruplarının çoğu paralı.Tamamına yakını para tuzağı. X coinini elinde 1000X kadar coin olan bir yatırımcı şişirerek sinyal yaratıyor.Alım emrini geri çektikten sonra satış giriyor. Yükselecek diye beklediğiniz coin 20 dk sonra aynı seviyeye geri geliyor. Bu tuzaklara düşmeyin. 5 – 10 Dolara sinyal vereceğiz diyenler neden kendileri 1 milyon dolar koymuyor ? Eğer elinizde sağlam miktarda paranız olsaydı bu sinyal gerçek olsaydı evinizi arabanızı satar 10 kat daha fazla kazanırdınız.


Uzun vadede yatırım yapacaksanız Apple store’da ve android’da Google Play’de bulunan Coin Stats uygulamasını indirin. Bedava. Gayet güzel bir portföy oluşturabilirsiniz. Yatırımınızı oradan takip edebilirsiniz. Devamlı borsaya bakıp kaç para oldu diye hesap etmenize gerek yok.


Uzun vadede yatırımcıysanız kesinlikle hangi projeye yatırım yaptığınızdan emin olun 4 ay sonra X coini 0 dolar olursa şaşırmayın. Hiçbir hak idda edemezsiniz.


Uzun vadeli yatırımcıysanız kesinlikle elinizde çöpe atacak para ile işlem yapın. Aksi takdirde elinizdeki para gerçekten çöpe giderse üzülmezsiniz.


Uzun vadeli yatırımcıysanız ve iyi bir projeye yatırım yaptığınıza inanıyorsanız fiyat düşüşlerinden etkilenip satma kararı almayın. Birikiminizi en az 6 ay süreçle her 4 günde bir kontrol ederek inceleyin.Unutmayın borsada sabırsız insanlar sabırlı insanlara para kazandırır. İyi projeler değersizleştirilip yok fiyatından sattırılır ve 10 kat pahalıya geri aldırılır.


Uzun vadeli yatırımcıysanız kesinlikle offline cüzdan alın. Borsada asla para tutmayın. Yarının garantisi yok. Her an bir hacker saldırısı olabilir.


Projeleri incelerken ve yeni bir yatırım yapacaksanız coinmarketcap’a bakın. Hacimlerini ve borsalarını inceleyin. İsmi cismi projesi ekibi belli olmayan işlere bulaşmayın.


En çok yapılan hatalardan biri ise coinmarketcap’ta ilk 10-15 coine bakarak onlar hakkında düşüncelere girmek. Sizlere ilk 10-15’e bakmanızı geri kalan coinlere aldırış etmemenizi söyleyen etrafta bir ton kripto para uzmanı var. Anlamış değiliz. Eğer bir proje size güven veriyorsa yada ekibi çok iyi projeler üretiyorsa reel anlamda bunu hayata sokabiliyorsa yada buna inanıyorsanız 200. sırada da olsa bir şans tanımanızda fayda var. İlk 10 – 15’de bulunan coinlerin çoğu bir zamanlar ilk 100’de bile değildi. Malesef bizim ülkemizde ilk 10’a girdikten sonra youtube’a düşüyor ve onlar üzerinden prim yapılıyor.

Eğer siz 50.sıradaki bir projeye destek vermezseniz nasıl 10.sıraya gelsin ? Diyelim 50.sıradan 11’e girdi. O zamanda ne diyecekler dimi 🙂 Zaten önemli olanda ilk 100’deki projeleri tespit edip yatırım yapmak asıl parayı bu şekilde kazanırsınız. Diğer türlü atı alan üsküdar ve gebzeyi geçmiş oluyor.


Her bulduğunuz ICO’ya dalmayın. Bazı ICO siteleri o kadar cafcaflı ki projeden çok siteye para vermişler gibi görünüyor. Web sitesi tasarımı çok önemlidir. Gazinoya banzer sitelere veya kod hatası dolu sitelere girmeyin yatırım yapmayın.
Mümkün olduğunca bazı durumlardan bahsettik. Yazımı paylaşarak destek olabilirsiniz.

: Kaynak : https://blockchainbulteni.com/kripto-borsa-dogru-yatirim-kripto-borsalara-nasil-dogru-yatirim-yapilir/