2022, blok zinciri endüstrisinin gelişimi için çok önemli bir yıl. Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerin kripto para uyumluluğu konusundaki adımları, kripto para birimlerinde küresel bir dikkat uyandırdı ve dünyanın blok zinciri çağına geçişini hızlandırdı.

Şu anda, blok zinciri teknolojisi, dijital finans, Nesnelerin İnterneti, akıllı üretim, tedarik zinciri yönetimi, kripto varlık ticareti ve diğer alanlarda uygulanmaya başladı. DeFi, NFT ve Meta Evren gibi yeni iş modelleri istikrarlı bir refah elde etti. Dalgalı piyasanın ardından kripto para birimleri benzeri görülmemiş bir canlılık gösterecektir.
MEXC Vadeli İşlemleri, 25 Mart 2022’de başlayacak olan “MEXC Vadeli İşlemler Yarışması – Bir Tesla Model 3 Kazanın ve 50.000 USDT Ödülden Pay Alın” etkinliğini duyurmaktan heyecan duyuyor. Garajınıza bir Tesla Model 3 park etme ve 50.000 USDT değerindeki ödül havuzundan pay kazanma fırsatını kaçırmayın!

Kayıt Linki: https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=15FJM

Etkinlik Ayrıntıları: https://bit.ly/3JBB1hc

Etkinlik Sayfası: https://bit.ly/3ul2ai3

Etkinlik Tarihi: 24 Mart 2022 13.00 – 28 Mart 2022 13.00 (TSİ)

Uygunluk:
Katılımcılar, etkinliğe katılabilmek için USDT-M Vadeli İşlemler cüzdanlarında en az 100 USDT bulundurmalıdır. Yarışmadan önce, platform kayıtlı kullanıcıların niteliklerini inceleyecek ve doğrulayacaktır. Yarışma başladıktan sonra kayıt yaptıran başka kullanıcılar varsa, platform yeni katılan kullanıcıların giriş niteliklerini kaydın yapıldığı gün inceleyecektir.
*Vadeli İşlemler Avantajı = Cüzdan Bakiyesi + Gerçekleşmemiş PnL
Etkinlik hakkındaki sorularınız için Telegram grubuna katılın: https://t.me/MEXCTurkey