-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Daha önce bu konuda forumda yardım istemiştim. Sağolsun bilgili hocalarım beni yönlendirmişlerdi. Şimdi o kunuyu güncelleyecektim fakat konuyu bulamadım bundan dolayı tekrardan açma gereksinmimi duydum.
Şimdi online olarak dolar alıp satabileceğim bir platform arıyorum. Alış ile satış arasında uçurun olmayan tavsiye edebileceğiniz bir platform var mıdır?
Enpara kullanıyordum ama alış ile satış arasında baya fark var. Zaten kazanacağım 1-2tl oda bu farka gidiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aracı firmalar zaten komisyonlardan kazandığı için kariniza ortak olmayan bi sistem bulamazsınız ama bankaların mobil uygulamalarindan bu işlem yapiliyor mesai saatleri dışında fiyat farklari uçuk oluyo tabi
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
enparada varmı bilmiyorum ama mesai saatleri içerisinde işlem yapmanız ile mesai saatleri dışında işlem yapmanız arasında dağlar kadar al/sat farkı oluyor.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bankaların döviz kurları çok berbat oluyor. Forex şirketlerde yeni düzenleme geldiği için 50bin tl altı yatırım yapamıyorsunuz. Yabancı güvenilir bir fx şirketinden işlem yapabilirsiniz.
QtQ
Adalet
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Startist
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aradaki makasın düşük olduğu bir banka bile yok. Forex'e girmelisiniz o da pek tavsiye ettiğim bir şey değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşların söylediğine ek olarak, VİOP piyasalarından vadeli olarak dolar alıp satabilirsiniz.