RadiKaL adlı üyeden alıntı
Size komik gelebilir ama bende arkadaşa katılıyorum kırılma noktası buydu bence.
Dönemim haberlerini takip edin
1. Gezi parkı direnişi devam ediyor
2. Dolar ve euro fırladı ekonomi çöktü
3. Gezi direnişine destek çiğ gibi
4. Ekonomik çöküş kapida
Yer değiştirerek devam etti. Sağolsun hain çok aramızda. Başta yanlı ve devlet düşmanı haber kanallarının ve hizmet ettikleri şer odaklarının eseridir.
Ben bir çiftçiyim üretimi çok şükür bıraktım Sırbistan dan ahududu getiriyoruz bizim burada ürettiğimiz maliyetten daha düşük ve kaliteli. Hiç milliyetçi bir yaklaşım değil ama kendi ekonomik gelişmem ne yazık ki ağır basıyor. Üreticiyi bu hale getiren düzen utansın ne diyelim
Korkmaz adlı üyeden alıntı
Eminim gezi olayları yüzünden bu haldeyiz. Hey Allah'ım ya adamın vurgu yaptığı yere bak.
Ülkede darbe girişimi oldu. Suriye'ye girdik ondan değilde Gezi eylemleri yapmış mış :D
Bak dostum sen de diyorsun. Gezi bir "DİRENİŞ"tir. Bu direniş yapılan YOLSUZLUKLARA kesilen yerine avm dikilen agaçlara dolmuşluklara taşmışlıklara bir isyandı.
Paraları sıfırlayan
Milyon dolarlık saatler takan? Ardından ne çıktı biliyoruz
Ne istediler de vermedik diyen? Kim kim kim
Herkesi fetöcü yapan lakin zamanında fetönün yamacından ayrılmayan öğrencisi kim?
Yapılan bütün yolsuzlukları belli çıkarlar uğruna saklayan kim?
Medyayı bir silah gibi kullanıp kanalları satın alan kim?
Yandaşları birden bire zenginleştiren kim
Man adasında 1 dolar ile milyonlarca liralık şirket kuran(Savcılar da belgeleri onayladı)
SURİYEDE İÇ SAVAŞ CIKARAN KİM?
YAPTIĞI PİSLİĞİ TEMİZLEMEK İÇİN SURİYEYE ASKER GÖNDERİP ONLARCA ASKERİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN CANİ KİM?
ŞAMDA NAMAZ KILMAK İSTEYEN KİMDİ KİM KİM KİM
Ülkede ne kadar yerli gelir kaynağı kurum varsa yurtdışına satan.
Emekçiye emeğe değer vermeyen
Parayı sağa sola savurup halkı 2.plana atan
bu MİLLETİ. A... KOYACAZ diyen
Halkım bizi affet HATALIYIZ, KANDIRILDIK diyen
Bu ülkenin kozmik odasına örgütleri sokan
Senelerce bu ülkenin emekçisinin parasını örgüt yapılanmasına oluk oluk akıtan
Çiftçiye ananıda al git diyen
Milyonlarca liralık saray yaptıran günlük elektiriği 3 4 bin lira. Yetmedi yine milyonlarca liraya su an bir yazlık yaptıran
Envai çeşit yalan çıkaran Kabataş vs..
Gezi direnişinde genç cocuk demeden elinde silah olmayan gençleri güzel insanları katleden
Zorla milletvekillerini ağlata ağlata istifa ettiren
Savcılari kendi atayan yargıya kendisi karar veren
Zarraba kara para aklatan kim?
ATATÜRK e ülkeye kini olan. Ülkeyi geriletmeye çalışan
Eğitimi bitiren ögrencileri aptallıştıran
Bir korku imparatorluğu kurana gidip bunları diyeceksin!!! Takmişsinız bir gezi de gezi. Yahu orada silahlı adamlar mı vardı?
Ali İsmail bazukayla mı geziyordu?
Ethem kılıç mı kuşanmıştı?
Abdullah Cömerti arkasından kim vurdu?
DEVLETİN POLİSİ? HALKIN DEĞIL.
Unutma dostum
Saraylar saltanatlar çöker
kan susar birgün
zulüm biter.
menekşelerde açılır üstümüzde
leylaklarda güler.
bugünlerden geriye,
bir yarına gidenler kalır
bir de yarınlar için direnenler...
Daha çok şey yazardım da anlayan olmayacağı için kısa kestim. Sayfalara sığmaz bu ülkeye ve masumlara yapılan ihanetleri. Sonra biri gelsin masum bir direniş olan Gezi direnişine laf atsın ya sizin siyasi ve ekonomik bilginiz sıfır ya da anlamak istemiyorsunuz algılama eksikliği var.