reklam
reklam

🚀 DATAFAST ➡️ Firma Data Toplama ⭐ Üyelik & Kredi Sistemli ❤️ Herkese Bedava Kredi!

5 Mesajlar 803 Okunma
reklam

d0s d0s 05304017215 Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2021
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Php ❤️ Laravel
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Öncelikle Selamun Aleykum.

1. Websitesi üzerinden sitenin anasayfasında programla ilgili birçok detaylı aklınıza takılan sorulara uzun uzun yer verip açıkladım.

2. Sistem Üyelikli - Satış paketli - Kredili çalışmaktadır.

3. Bot ve Spam'lara karşı Güvenlik amaçlı SMS ve EMAİL Aktivasyonu zorunludur Lütfen üye olurken Gerçek bilgilerinizi kullanın.

4. Tüm yeni üyelerimize Sistemi deneyebilmeleri adına "15" kredi adetinde ücretsiz data analiz etme imkanı sunuyorum.

5. Aklınıza takılan her türlü soru için Whatsapp numarandan bana ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

### Kısaca Sistemi tanıtayım. ###

Üye oldunuz. Sistem size 15 kredi tanımladı ve her krediniz aslında 1 adet tarama imkanı sunuyor bu taramaları yaparken sistemde paket satışlarımız mevcut olduğu için mecburen kısıtlamalar ve kotalar koymak durumunda kaldım hem sunucumuzu yormamak hemde ücretli satın alan arkadaşların daha kaliteli hizmet alabilmeleri adına. Ücretsiz üyeler Sadece 20 adet data sonucu görebiliyor sistemi test edebilmeleri görmeleri amacıyla Her 1 tarama(kredi) sonucunda 20 adet data bulacaksınız. Paket satışlarında bu sayı 500'e kadar yükseliyor her bir aramada 500 adet canlı data çekebiliyorsunuz ve bu çektiğiniz dataları Bilgisayarınıza istediğiniz formatlarda excel pdf csv kaydedip bilgisayarınızda geniş data arşivinizi oluşturabiliyorsunuz.

Örnek: En yüksek paket olan "PREMIUM" paketini satın aldınız. 250 kredi ve her arama sonucunda 500 adet data buluyor. 250x500 = (125.000 Adet İşletme) bununda neredeyse türkiyenin her ilindeki istediğiniz sektördeki firmaların tüm datasını bilgisayarınızda arşivleyerek geniş bir data arşivi oluşturup bu dataları istediğiniz gibi kullanabilirsiniz...

Herkese teşekkür ederim. İlgilendiğiniz ve bana zaman ayırdığınız için...

Websitemiz : http://datafast.zenyazilim.com/

Whatsapp & Telefon : 05304017215 (Tıkla Wp Yaz)

Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: d0s (27.03.2022 03:15)

wmaraci
reklam

ReşatTürksoy ReşatTürksoy AKP RTE Kullanıcı
  • Üyelik 30.05.2021
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Girişimci / Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** T**
  • Mesajlar 419
  • Beğeniler 189 / 201
  • Ticaret 41, (%100)

Merhaba.

Başarılı proje olmuş, çok beğendim. Özellikle pazarlamacıların marketologların vazgeçilmezi haline gelebilme şansı çok büyük.

Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

d0s

kişi bu mesajı beğendi.

Recep Tayyip Erdoğan - AKP - Sonuna Kadar - 0532 211 10 79

AdoraDesign AdoraDesign Profesyonel Gümüş Üye
  • Üyelik 06.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Sosyal Medya Ajansı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 866
  • Beğeniler 223 / 227
  • Ticaret 18, (%100)

Elinize sağlık oldukça başarılı olmuş.

d0s

kişi bu mesajı beğendi.

Blogfinans.com Türkiye'nin ilk Yapay Zeka Finans Bloğu

ayazaykan ayazaykan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.04.2021
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek IT ADMIN
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Mobil onay kodu gelmiyor tekrar isteyince host uçtu hosting konusunda destek olalım isterseniz :)

d0s d0s 05304017215 Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2021
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Php ❤️ Laravel
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

ayazaykan adlı üyeden alıntı

Mobil onay kodu gelmiyor tekrar isteyince host uçtu hosting konusunda destek olalım isterseniz :)

sms sağlayıcımızda ufak bir güncelleme oluyormuş hocam 1-2 saat içerisinde tekrar aktif olacağız kusura bakmayın bildiri için teşekkürler :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al