-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Hayırlı satışlar, gayet başarılı görünüyorlar.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
faturalandırma sistemi haricinde, diğer sistemler HTML tema gibi olmuş. Faturalandırma sistemi harika. İlan sistemlerine gelince biraz geliştirebilirseniz harika olur
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
ilan sistemini biraz geliştirin diyeceğim ama herkes ilan scripti yapıp yazıyor yanlış anlamayın. Ama faturalandırma mükemel. Ufak tefek kusurları vardır ama ;) cidden hoşuma gitti ;) elinize sağlık tekrardan
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Reklam karşılığı yazılımınızı almak isteriz ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Frelancerr
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba ben bir sektör için sadece o sektöre yönelik ilan sitesi projem var sektör prefabrik sektörü bu proje için hem script hemde mobul android uygulaması olacak sekilde maliyeti ne olur acaba siz normal script yazılımı yazıyormusunuz bilmiyorum bu konuda detaylı bilgi atarmısınız script ve uygulamalar geliştirilebilir açık kaynaklı olacak hem masaüstünden hemde mobilden site hem ilan ekleme uyelik işlemleri admin panel işlemleri ws kısaca her 2 taraftanda ilan sitesinde hertürlü işlem yapılması gerekiyor özellikle üyelerin sorunsuz ilan girişleri güncelleme gelen mesajlar ve mesajlara cevapverme mesaj geldiğinde uyarı olması gereken herşey butarz bir proje için maliyet ne olur ? Özelden mesaj atınız
Ruyagibievler.com - Yeraltievleri.com - Haberhd.com - SATILIKTIR.