wmaraci reklam

E-ticaret Sistemleri En Uygun Fiyatlara Tekrar Sizlerle !

16 Mesajlar 3.773 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

AdonisBG AdonisBG Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Bulgaristan
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 464
  • Beğeniler 18 / 218
  • Ticaret 25, (%100)
Merhabalar Arkadaşlar;Sistemlerimiz Opencart altyapısındadır.Yeni Kampanyalarımızla sizlerleyiz.



*** Linki : E-ticaret

Tüm Müşterilerimize Seo konusunda uzman ve bir o kadarda başarılı olan Kaygusuz nickli arkadaşımızın hizmetlerinde %10 indirimde sağlanacaktır!
Konu linki : burda Müşterilerimiz Eğer seo hizmeti alıcaksa bizden %10 indirim kupon kodunu isteyerek kendisinden indirim talep edebileceklerdir.


*Hediyelerimiz sadece paket sahiplerine verilecektir.kesinlikle paket fiyatlarında pazarlık onermeyiniz.Baskılı kupa icin herhangi bir kargo ucreti odemeyeceksiniz.
*Starter ve Medium Paketlerde size sunacağımız temalardan istediğinizi seçim yapabilirsiniz.
*Professional Paketimizde Themeforestten seçeceğiniz 1 adet tema satın alınıp kurulum yapılacaktır.
*Teslimat sürelerimiz paketlerimize göre değişiklik göstermektedir.lütfen detaylı bilgi isteyiniz.
*Ex-Professional Paketimizde Size Özel tema yapılıp teslim edileccektir.
*Starter Paketlerimizde 1 Defaya mahsus N11 de veya bir firmadan xml cekmek isterseniz sizin için ürünleri çekip o şekilde teslim edebiliyoruz.Standart XML ler harici özel entegrasyon isteyen XML ler buna dahil değildir!
*Paketlerimiz Tek dil üzerinden kurulup teslim edilmektedir; 2.dil için Fiyat talebi göndermeniz gerekmektedir.
*Tüm Paketlerimizde çeşitli modüller bulunmaktadır.isteğe bağlı olarak kurulmaktadır. (Facebook Auto Post,Hızlı Ürün Düzenleme,ürün kombinasyon modülü,resim yönetim sistemi,iyzico ve payu ödeme sistemleri,Mega Filtreleme vb..)

*XML Verme ve Alma modülümüzle kendi ürünlerinizide diğer sitelere xml ile export edebilir veya xml çekmek istediğiniz sitelerden hiçbir yazılım bilgisine gerek kalmadan ürünlerini çekmenize olanak verir.(Standart XML ler icin geçerlidir )

*Canlı Destek Sistemi Kendi geliştirdiğimiz Sınırsız Operatör ve Sınırsız Departmanlı Ömür Boyu Lisanslıdır.

*Google Analytics Remarketing ve Google Analytics Expert Kurulumlarımız Tüm Paketlerimizde Ücretsizdir !

*Tek Sayfada Ödeme ve Pop-up Sepet sistemimiz özelleştirilebilir modüllerdir.

Referans alımı yoktur , Lütfen referans olabilirim diye mesaj atmayınız referansa ihtiyacımız yoktur.

Forum dışı iletişim için lütfen : routetraveling@gmail.com adresine mail atınız.

Fiyat için lütfen pazarlık yapmayınız.pazarlık teklif eden arkadaşlara iş yapılmayacaktır.
Herkesle çalışmama hakkımız saklıdır.Her pm isteyene pm gönderilmeyebilir.

Teknik Destek olarak bizden hizmet almış olan arkadaşlarada sorabilirsiniz.Bizim için Öncelikli Müşteri Memnuniyetidir.

E-ticaret te W...Z olmaz ! sağdan soldan bulma Modül ve Temalar sizi zarara uğratır !



Satın alınmış bir kısım Modüllerimiz aşşağıdaki gibidir.diğer modullerimiz için lütfen iletişime geçiniz.

http://prntscr.com/bgt8qr
http://prntscr.com/bgtf01
http://prntscr.com/bgth63
http://prntscr.com/bgtii2
http://prntscr.com/bgtkhm




Temalarımız için Lütfen iletişime geçiniz. Tüm kurulan temalarımız orjinal satın alınmış temalardır.Lütfen W...Z e yönelmeyin !



Müşterilerimizden Yorumlar , Bu kadar Müşteri Yanılıyor Olamaz;

@Kaygusuz İçerik ve tasarımlarımıda tamamladığımda, benim siteyi direk referans verebilirsin, maxi paket'dekilerden fazlasını, tüm sorularınızın cevaplarını ve videolu anlatım gönderiyor. Burada 1.500 TL teklif eden arkadaşlar bunu yapmıyor, fiyat/fayda üst düzeyde, umarım hep böyle kalır ve sürekli iş paslarız! Ve diğerlerine inat, 24 saatte teslim diyorsa 24. saat ediyor, aylarca 1 sayfa düzeltemeyenler var bu forumda. teşekkürler.

@ cellman A+ Paket siprarişimi arkadaş teslim etti
Üsdat Kesinlikle konusunda uzman. Konuştuğumuzdan çok daha fazlasını yaptı ve zamanında teslim etti sorduğum sorulara sıkılmadan cevap verdi çok güzel bir proje çıktı ortaya teşekkürler .


@Eyupoglu Allah kendisinden razı olsun.Tüm işlemlerimi halletti.Gerçekten işin ehli biri ve samimi çalışmanızı tavsiye ederim.

@videolarim Opencart tema çalışması yaptırıldı hızlı ve sorunsuz işlem için teşekkürler.

@Kadir TUTAK Daha önce farklı biri ile anlaştım 2 kat fiyat farkı vardı kesinlikle arkadaş işinde daha özenli ve daha kaliteli videolu anlatımı dahi süper..

@Yenile Bir sitemiz için iş verildi, gayet ilgili arkadaş.

Yerlitek adlı üyeden alıntı

Bize yapmış olduğu alışveriş sitesi oldukça iyi bir şekilde işlemektedir. Kaliteli ve 7/24 destek verebilen birisi kendisi. Ne zaman isterseniz kendisine ulaşabiliyor ve takıldığınız yerlerde yardım alabiliyorsunuz. Sattığı hizmetten daha çok müşteri memnuniyetine önem veriyor. Birçok firmayla görüştük ve Adonis'de karar kıldık. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.


ismail07 adlı üyeden alıntı

AdonisBG arkadaşımız ile A Class Paket + Google Shopping üzerinde anlaşma sağlandı. 2 saat boyunca sıkılmadan bana sistemi anlattı. E-ticaret girişimcileri için gayet makûl bir sistem. Herkese tavsiye ederim; vesselam..


bbking adlı üyeden alıntı

A+++ kalite hizmet Uzun süredir çalıştığın en iyi satıcı . İlgili ve bilgili genelde verilen sözler eksik yerine yerine getirilir ama arkadaş verdiği sözden fazlasını yerine getirdi.

Kesinlikle tavsiye ediyorum.


newyorker adlı üyeden alıntı

Cengiz hocam la yeni tanistik insan sarrafi oldum artik diyebilirim cok insan taniyorum tanidim ..... cok kisa surede karsimizdaki kisinin nasil biri oldugunu artik bicogumuz anlayabiliyoruz cengiz hocamiza ben godady uyeligime bile giris yaptirdigim tek kisidir tereddutsuz calisabilinecek ender kisilerden biridir insallah baska projelerimizlede birlikte calisacagimizi umiid ediyorum kendisinin ayrica doktor olmasi bi baska projemizede yardim saglayacak bu basliktaki projelerine bende kisa surede baslicam hayirlisiyla bakalim wmaraci da tanistik ama alisverisimiz henuz yeni basladi devamida gelecek kolay gelsin cengiz hocam :)


caliente adlı üyeden alıntı

Sordugum herseye yanıt aldigim ilgili ve bilgili bir arkadastir. Ticari konularda disiplinli calistigi icin tavsiye ederim.


Kaygusuz adlı üyeden alıntı

İlk siteyle baya uğraştık, 3 kere kurduk falan içine sinmedi diye siteyi baştan kuran birisi. İkinci siteyide hafta sonu yapacağız ve 3. sitem içinde düzenleme yapacak, sorusu olan varsa ulaşıp, adresleride pm isteyebilir. Gerçekten böyle giderse kupa alıp göndericem, kargo parası paket kadar tutmazsa :)


Yenile adlı üyeden alıntı

XML modülünden tema düzenlemesine kadar bir çok işlemde sabırla yardımcı olduğu için [MENTION=90305]AdonisBG[/MENTION]; ye teşekkürler. İlgili davrandığı için e-ticaret sektöründe daha fazla site açabilirim :)


halilesen adlı üyeden alıntı

iş verildi gayet hızlı ve temiz iş yapıyor kendisine ilgisi için ayrıca teşekkür ederim herkese tavsiye ederim işinin ehli birisi...


ilker_sln adlı üyeden alıntı

İşinde mükemmel ilgili ve başarılı bir arkadaşımız. Bir opencart işi verdik gerçekten çok ilgilendi ve hızlı bir biçimde işimizi teslim etti. Bundan sonra ki işlerimizde sürekli beraber çalışacağız.


dataist adlı üyeden alıntı

Arkadaşa iş yaptırılmıştır zamanında ve tam istediğim gibi teslim etti teşekkürler :)


Kadir TUTAK adlı üyeden alıntı

3 site yaptırdım hepsinden memnunum cok güzel oldu ve ekstra ne istediysem yaptı. Karşılık beklemedi inşallah yakın zmanda başka script alsaydım cok fazla para verecektik. Artık gücümüz yettiğince ben ekstra ücret vereceğim gönül rahatlıgı ile.


SohbetLive adlı üyeden alıntı

Cengiz hocamla 1 site için anlaşma yapıldı.Akabinde 24 saat içerisinde sistemi istediklerimle beraber aktif hale getirdi.Ekstra isteklerim oldu ve yine oluyor.Sağolsun yardımcı oluyor.Tereddütsüz çalışabileceğiniz bir kişi. Hayırlı işler bol kazançlar hocam.


ustaadam adlı üyeden alıntı

E-ticaret için site açmak konusunda araştırma yaparken *** üzerinde @AdonisBG hocamı buldum. Kendisine ne istediğimi anladıktan sonra bir çok tema arasından işime yarayacak temayı bularak sorunsuz olarak kurulumu tamamladı. Ve tabi bu kadarla kalmamış tam 45 dk.'lık bir opencart tema nasıl hazırlanır şeklinde sitem üzerinden video hazırlamış. Ayrıca sorduğum sorulara da sıkılmadan skype üzerinden destek verdi. Site ve özenli çalışmalarınız için çok teşekkür ederim. Umarım başka işlerde tekrar birlikte çalışırız. :)


YerelHosting adlı üyeden alıntı

Allah razı olsun, Cengiz hocamdan 2 gündür resmen benimle uğraşıyor hiç bir soruya sıkılmadan cevap veriyor her konuda yardımcı oluyor. Gözüm kapalı her işine kelifim tekrar sağolun hocam


SAEC adlı üyeden alıntı

verdiğim siparişi 12 saat içerisinde tamamladı. Mükemmel bir iş çıkarttı teşekkür ederim.


westmania adlı üyeden alıntı

2-3 iş bilmeyen adamla karşılaştıktan sonra sonunda Cengiz hocama denk geldik.
Kendisinden allah razı olsun. 2 Günde istediğim herşeyi kurdu düzenledi. iş bilgisi ve hızına hayran kaldım. Gözü kapalı iş verebilirsiniz. Daha kendisi ile çalışmaya kesinlikle devam edeceğim. Teşekkürler.


Fomino adlı üyeden alıntı

Uzun süredir opencart kullanıcısıyım modülleri yenilemem gerekti kendisi yeniden siteyi yapılandırdı ilgisi için teşekkür ederim tavsiye ederim.


spdnet adlı üyeden alıntı

Biz *** da bugüne kadar 100 lerce alışveriş yaptık. Ancak ilk kez birisi için gerçekten iş ve hizmetin mutlu olarak verdiği parayı son kuruşuna kadar hakederek işini sorunsuz ve 4/4 lük yapan her söylediğini yerine getiren biri ile çalışıyorum.
Konuyu hiç bir rakip lütfen bireyselleştirmesin belki başka bu şekilde hizmet veren kişilerde vardır ancak ben tecrübem ve deneyimlerim ile gönül rahatlığı ile söylüyorum gözünüz kapalı çalışılabilecek kadar dürüst ve düzgün iş yapan birisidir.


tugraa adlı üyeden alıntı

2. Isimizide basariyla gerceklestirdik. Bu fiyata bulabileceginiz en iyi hizmet. Arkadas surekli online en sevdigim yonu bu heran destek alabiliyorum.


Spartan adlı üyeden alıntı

Arkadaştan modül aldım, kısa sürede kurulumu yapıp teslim etti, işinin eri, tavsiye ederim +


Dostnamez adlı üyeden alıntı

Kendisine ön yargılı yaklaşmıştım ama ben bu kadar mükemmel bir arkadaş olduğunu bilmiyordum...


Bir insan bu kadar güzel ticaret yapabilir. Kafam ağrımadı. Sıkılmadı 25 dk video çekti... Ödemeyi peşin alıyor Sakın sorun etmeyin o söylemeden siz ödemeyi yapın. İş sonu v.s beklemeyin.



Daha uzun süre sitem üzerinde ki değişikliklerde çalışacağım aynı zamanda temamdan iyi anlıyor kendisini


extense adlı üyeden alıntı

arkadasa opencart yaptirildi, isinin ehli sorunsuz harika bir site ortaya cikardi, eskiden bazi kisilere bu forumda yine opencart isleri yaptirmistim sagolsun parayi aldiktan sonra herkes araziye kaciyordu, dua etsinlerki yonetime sikayet etmedim onlari... Ama bu arkadasa helal olsun, teknik destek de bir numara canli videolu anlatimida cabasi. Hayirli isler


emeric adlı üyeden alıntı

Site içi düzeltmeleri yaptırıldı. Çok ilgili, bilgili biri ve hızlıca yaptı.

Çok teşekkürler.


osmanbey adlı üyeden alıntı

profesyonel paket alındı. memnun kalındı.


dsewer adlı üyeden alıntı

Ex-professional paketi alındı kurulum tamamlandı ve sitemiz tam anlamıyla eticarete hazır durumda, her adımda yanımızda olduğunu hissettiriyor teşekkür ediyor hayırlı satışlar diliyorum..


FrtTML adlı üyeden alıntı

Arkadaş siteyi gün içinde kurdu hızlı teslim etti ilgisi için teşekkür ederim her yazdığımda cevapta veriyor ilgisi gerçekten çok iyi


koyubeyaz adlı üyeden alıntı

Toplamda 3 ay gibi bir süredir bir e-ticaret projesi için çalışmaktaydık. Maalesef Cengiz kardeşimden önce bu işi çok iyi bildiklerini iddia eden bir takım kişilerin elnde yaklaşık 2.5 ay resmen telef olup sonuç alamadıktan sonra tesadüfen buradan iletişime geçtik Cengiz'le..
Sorunumu ve durumumu anlattım.Henüz daha hiç anlaşma yapmamışken bile daha önce pert olan sitemizi inceledi eksikleri ve yapılması gerekeni söyledi.
Sonuçta anlaştık.Ve teslim edeceğini söylediğ tarihte sitemizi eksiksiz teslim etti.

Bi de şunu itiraf etmek lazım. Ben sanırım biraz da kıl tabir edilecek bir müşteriyim:). Bi çok şeyi ince eleyip sık dokuyorum.Bu nokta da dahi Cengiz kardeşim ne zaman destek istesem ne zaman bi şey sorsam of demeden her şeyi cevapladı ve en güzel tarafı da anında çözüm üretti.
Ve şu gün olmuş işimizi teslim almamıza rağmen ne zaman bi sorun sıkıntı olsa sağolsun anında çözüm üreterek işin sadece satış olmadığını ve satıştan sonra teknik desteğin çook daha önemli olduğunu sahip olduğu ''İŞ AHLAKI'' ile bizlere gösterdi.
Açıkçası bundan sonra bu konularda Cengiz kardeşimden başkasıyla çalışmayı kesinlikle düşünmem...
Öncelikle kendine ve işine saygısından dolayı çook teşekkür ederim.Ödediğiniz paranın neredeyse 2-3 katı emek sarf ediyor ve sizi hiç bir konuda cevapsız bırakmıyor ki; sanırım e-ticaret işinde en önemli noktalardan birisi.

Son olarak kendisine verdiği emeklerden ve ortaya koyduğu sorunsuz işten dolayı çok teşekkür ederim. Umarım uzun yıllar çalışma fırsatımız olur.

İşinin ehli, yaptığı işi hakkıyla yapan ve kesinlikle çok önemli olan İŞ AHLAKI kavramına yüzde 100 uyan bir kardeşimiz olduğunu özellikle tekrar belirtmek isterim.

Ne demek sitediğimi bu konuda bir işiniz olup kendisiyle çalıştığınızda çok daha iyi anlayacaksınız...

Sevgiler...


cellman2 adlı üyeden alıntı

Arkadaş ile 2.projemizi de bitirdik... Yine sorunsuz teslim etti. 3. bir site üzerinde anlaştık Teşekkürler


saliht adlı üyeden alıntı

Dürüst bir insan cengiz hoca, çok fazla anlam veremediğim opencart konusunda sağoslun kurdu düzeltti birtek bana ürünleri eklemek kaldı. Verdiği tarikten daha önce işi yetiştirdi.


Nove adlı üyeden alıntı

ilk yapılan çalışma neticesinde çok memnun kaldığımız için farklı işlerlede alakalı çalışmalar yaptık-yapıyoruz. Kesinlikle yarı yolda kalmazsanız


GktgOlmz adlı üyeden alıntı

1 adet starter paket alındı arkadaş çok ilgili bütün sorularıma eksiksiz cevap verdi open cartta yeni olduğum için biriyle çalışma gereği duydum sanırım çok doğru bir seçim yapmışım.
Kendim opencart kurarak , eklentilere para harcasam 150 TL den fazla harcayacaktım ve bilmediğim için bir çok zamanım gidecekti aynı zamanda bu kadar da iyi bir şey ortaya çıkmayacağını düşünürsek arkadaşla çalışmak en mantıklısı. Eğitimli verdiği videoda cabası teşekkür ederim iyi çalışmalar.


His34 adlı üyeden alıntı

Cengiz Bey'le 1 yıldır aralıksız çalışıyoruz. İşini hakkıyla, fazla fazla yapan, işin ehli, sabırlı ve ilgili biridir. Düşünmeden çalışabilirsiniz.


OzayCogay adlı üyeden alıntı

2. işe başladık daha bitmedi bizim yüzümüzden ama şimdiden 3. için yerimizi ayırttık. (Buradan da yazayım da sonra çok yoğunum çok sipariş var falan filan anlamam söyleyeyim baştan :) )

Memnunuz tavsiye ediyoruz. :)


NetMoSfer adlı üyeden alıntı

Öncelikle *** dahil tüm platformlardaki rakiplerinden kat kat deneyimli ve bilgili birisi. Her soruya cevap buldum ve en kısa sürede çözüme kavuştuğunu gördüm. En önemlisi işi yaptıktan sonra da destek alabiliyor olmam. Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum. Herşey için teşekkür ederim :)

Not: Bunu yazmasam olmazdı yapılan fiyat olarak çok uygun kendisine teşekkür ederim tekrar herşey için.

Hayırlı kazançlar.


Charlish adlı üyeden alıntı

Gayet sabırlı, ilgili ve profesyonel bir arkadaş. Bu fiyata böyle bir hizmet..
Elinize sağlık hocam. Bundan sonra ki işlerde de beraber çalışacağımıza eminim.

Hayırlı işler


altoneri adlı üyeden alıntı

Arkadaşa iş verildi işi hakkıyla yaptı gerçekten işinde çok sağlam birisi bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum arkadaşlar. Hem uygun Fiyat Hem de Kalite arıyorsanız Cengiz Hocamla bir çalışın derim ben. He iş bitti senlede işim bitti demiyor ne zaman istersen destek de veriyor cengiz hocam. Hocam eline koluna emeğine sağlık sitem çok çok güzel oldu Allah Razı Olsun...


Coskun adlı üyeden alıntı

Çok ilgili bir arkadaş sorunsuz olarak alışveriş sistemini kurup teslim etti herkese gönül rahatlığı ile önerebilirim. iyi calışmalar


tempest adlı üyeden alıntı

xml ürün modulu kuruldu işinde baraşılı bir arkadas kendisine tşk ediyorum, ufak tefek sorunlarımızıda ücretsiz halletti sağolsun


westmania adlı üyeden alıntı

2. siteyi yaptırdım.

Opencartta Üstüne tanımıyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Cengiz hocam eline sağlık.


notebookuzman adlı üyeden alıntı

Arkadaş öncelikle işi bilen, İş ahlakı olan dürüst biri gerçekten de.
Söz verdiği gibi söz verdiği saatte işi teslim etti.Birde hiç üşenmeden sadece bana yaptığı siteye özel ( Bakın tüm open cartlarla alakalı değil ) 30 dk lık video çekti.Bu nasıl yapılır şu nasıl yapılır tek tek anlatmış.

Sizin gibi dürüst işini hakkıyla yapan kişi bulmak çok zordur.
Bi kerede buradan teşekkür etmek isterim..

İlerleyen zamanlarda yine çalışacağız


burakoksuz adlı üyeden alıntı

Birlikte çalıştık, ilgi, alaka ve yardımda ***da çalıştığım kişiler arasında bir numara diyebilirim. Ve alanında gerçekten uzman. Çok kısa zamanda istediklerimi yerine getirdi sağolsun. Mutlaka tavsiye edilir.


icefox1903tr adlı üyeden alıntı

İş verildi ve vaktinde tamamlandı. Çok ilgili ve hızlı. Çok teşekkürler hocam.


kalemintersi adlı üyeden alıntı

İş sorunsuz bir şekilde teslim alınmıştır. Çok anlayışlı birisi Cengiz Hoca. Gözünüz kapalı iş verebilirsiniz.


Justian0 adlı üyeden alıntı

Medium paket alındı işini fazlasıyla çok iyi yapan birisi. Hizmeti aldıktan sonra sadece benim için 20dk'lık kısa bir eğitim videosu hazırlamış ve göndermiş yaptığı işler hakkında anlatım ve nasıl kullanacağım hakkında bilgi gerçekten altın değerinde iş yapıyor.
Economist bbking

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

salichomg salichomg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Network Manager
  • Konum Bulgaristan
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 393
  • Beğeniler 18 / 41
  • Ticaret 0, (%0)
Bulgaristanin neresindensin sen hocam?
Ben Momchilgrad / Mestanli :)
 

 

AdonisBG AdonisBG Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Bulgaristan
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 464
  • Beğeniler 18 / 218
  • Ticaret 25, (%100)
salichomg sen biraz daha yukarı çık karadeniz kıyısına gel :) Varna
 

 

salichomg salichomg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Network Manager
  • Konum Bulgaristan
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 393
  • Beğeniler 18 / 41
  • Ticaret 0, (%0)
Burada baska bir Bulgaristanli Turku gormek beni gercekten cok mutlu etti.
Hayirli satislar bu arada :)
 

 

wmaraci
Mersin evden eve nakliyat

bbking bbking WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 1065
  • Beğeniler 228 / 227
  • Ticaret 0, (%0)
Gözüm kapalı referans olacağım bir arkadaş verdiği sözün fazlasını yapan biri ile çalışmak gerçekten güzel.
 

 

www.Hizliisler.com

turkojen34 turkojen34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 459 / 444
  • Ticaret 53, (%100)
Hayırlı işler
 

 

newyorker newyorker Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek turizm
  • Konum ABD
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 15 / 107
  • Ticaret 11, (%73)
cengiz hoca iyi birisidir isini duzgun yapar ama umarim e ticaret sitesi acmak isteyenler icin taksit sorununu cozmusunuzdur cengiz hocam :)
bbking

kişi bu mesajı beğendi.

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1943
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
E-ticaret sistemleri üzerine Webmaster platformlarında gördüğüm en profesyonel kişilerden birisi Cengiz abi. Her türlü kefilim kendisine; bu alanda başka uzman tanımıyorum üzerine.
bbking

kişi bu mesajı beğendi.

dilekkr dilekkr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek web yazılım,web tasarım
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 11, (%91)
E-ticaret yaptırmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
 

 

bbking bbking WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 1065
  • Beğeniler 228 / 227
  • Ticaret 0, (%0)

Economist adlı üyeden alıntı

E-ticaret sistemleri üzerine Webmaster platformlarında gördüğüm en profesyonel kişilerden birisi Cengiz abi. Her türlü kefilim kendisine; bu alanda başka uzman tanımıyorum üzerine.



Yediğim kazıklardan sonra cengiz ilaç gibi geldi kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim.


Önceki mesajım kurulum içindi bu mesaj nasıl destek verdiğini gördükten sonra :)
 

 

www.Hizliisler.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al