IONCUBE NEDİR?​


ionCube php sayfalarınızı, projelerinizi şifreleme yazılımıdır. Bu şifrelemeyi yaptıktan sonra, bu dosyaların sunucuda çalışabilmesinin tek yolu ise, serverda ionCube loader programın kütüphanesinin kurulu olmalıdır. ionCube loader, ionCube ile şifrelenmiş php dosyalarını decode eder ve çalıştırır. Kısaca ionCube, PHP Kodlarını Şifrelemek için Geliştirici(ler) Tarafından yazılmış ve PHP eklentisi (ext.) bulunan bir tür kriptolama mantığı ile çalışan sistemdir. Yaptığınız bir projenin kaynak kodlarının başkalarının eline geçtiğinde üzerinde değişiklik yapılmasını engelemek için kodların şifrelenmesini sağlar.

IONCUBE ŞİFRELEMESİ KIRILABİLİR Mİ / DECODE EDİLEBİLİR Mİ / ŞİFRELİ DOSYA OKUNABİLİR Mİ?


Evet şifreli dosya harici yazılımlar sayesinde kırılabilir. Ancak bu hizmeti veren birilerini bulmanız oldukça zor. Google IONCUBE dosya kırma işlemi yazarsanız ulaşacağınız veriler geçmiş IONCUBE sürümlerine ait olduğunu görebilirsiniz. Şifrelemede kullandığımız sürüm en son sürümdür.

IONCUBE ŞİFRELEME HİZMETİMİZ​


- Lisans süresi tanımlayabiliriz. (Süre bitiminde extra maliyet çıkmadan lisans süresine ekleme yapabilirsiniz)
- Bir veya birden çok domaine, bir veya birden çok IP/MAC adresinde çalışacak şekilde şifreleme yapabiliriz.
- Kendi lisans yönetim paneliniz var ise yeni bir scripti satış hakları ile almış iseniz scriptinizi lisans yönetim panelinize entegre edip şifreleyebiliriz. (TEK SEFERLİK EK ÜCRET 20₺)



1 DOSYA ŞİFRELEME ÜCRETİ 15₺
2 DOSYA ŞİFRELEME ÜCRETİ 30₺
3 DOSYA ŞİFRELEME ÜCRETİ 45₺
4 DOSYA ŞİFRELEME ÜCRETİ 60₺
5 DOSYA ŞİFRELEME ÜCRETİ 70₺



* Kredileri şimdi alıp daha sonra kullanabilirsiniz.