10 yıldır bilişim ve iletişim sektörlerinde geniş bir yelpazede hizmet vermekteyim. Web tasarım, yazılım geliştirme, masaüstü programlama, marka tescili, Google Ads reklam danışmanlığı ve donanım alanlarında deneyim sahibiyim. Çalışma anlayışımda çözüm odaklılık, sürekli araştırma ve titiz gözlemleme ön plandadır.
• PHP-PDO, Laravel, Codeigniter, C#, ASP.NET, Visual Basic 6.0, Vb. Projelerinizde programlama dillerinde,
• Mevcut olan projenizde html-css-js gibi minimal iyileştirmeler ve geliştirmeler,
• Hata giderme, optimizasyon, iç seo iyileştirmesi,
Projelerinizde minimal olmak şartı ile iyileştirme, geliştirme ve revize gibi işlemlerinizi yapabilirim.
• Kurumsal tanıtım amaçlı web sitesi tasarımı yapımı ve E-Ticaret yazılımı ve geliştirmesi.
★ Özel veya sıfırdan projelerde PHP (PDO-MySQL-JS-CSS-HTML-AJAX) Kullanıyorum.
Framework (hazır kütüphane) Kullanmıyorum ve API Entegrasyonları yapmıyorum! Ödev, Eğitim vb. Çok Acil İşler Yapmıyorum, Lütfen teklif etmeyiniz.
► İletişime geçmeden önce lütfen yapılacak işi/işlemi kısa detay ve örnekler ile bilgi vermenizi rica ederim, Projeleriniz hakkında süre, fiyat ve detay için sadece WhatsApp İletişim veya PM ile iletişime geçebilirsiniz.
► İş Alımı: Aktif (Taleplere göre ve yoğunluğa göre bilgi için lütfen yazınız)
Bionluk.com İlanım
• PHP-PDO, Laravel, Codeigniter, C#, ASP.NET, Visual Basic 6.0, Vb. Projelerinizde programlama dillerinde,
• Mevcut olan projenizde html-css-js gibi minimal iyileştirmeler ve geliştirmeler,
• Hata giderme, optimizasyon, iç seo iyileştirmesi,
Projelerinizde minimal olmak şartı ile iyileştirme, geliştirme ve revize gibi işlemlerinizi yapabilirim.
• Kurumsal tanıtım amaçlı web sitesi tasarımı yapımı ve E-Ticaret yazılımı ve geliştirmesi.
★ Özel veya sıfırdan projelerde PHP (PDO-MySQL-JS-CSS-HTML-AJAX) Kullanıyorum.
Framework (hazır kütüphane) Kullanmıyorum ve API Entegrasyonları yapmıyorum! Ödev, Eğitim vb. Çok Acil İşler Yapmıyorum, Lütfen teklif etmeyiniz.
► İletişime geçmeden önce lütfen yapılacak işi/işlemi kısa detay ve örnekler ile bilgi vermenizi rica ederim, Projeleriniz hakkında süre, fiyat ve detay için sadece WhatsApp İletişim veya PM ile iletişime geçebilirsiniz.
► İş Alımı: Aktif (Taleplere göre ve yoğunluğa göre bilgi için lütfen yazınız)
Bionluk.com İlanım