Odeaweb ile yapmış olduğumuz iş birliği neticesinde Metbi üzerinden alım yapacağınız yazılım ürünleri için Odeaweb Web Hosting paketlerinde bir kez geçerli olmak üzere %20'lik indirim avantajını elde edebilirsiniz.
* Yazılımı satın aldıktan sonra size gönderilen dosyaların içerisinde kampanya kodu bulunmaktadır. Her üye bir defa kullanım sağlayabilir.

-------

 

Demo Admin Panel Bilgileri:

K.Adı: admin

Şifre: admin

 

-------

 

Fiyatlarımıza K.D.V. dahil değildir. Teknik destek süremiz 7 gündür.

Yazılımımız Odeaweb paketlerinde sorunsuz çalışmaktadır. Farklı hostinglerde oluşabilecek sorunlarda, ilgili hosting firmanızdan destek almanız gerekmektedir.

 

-------

 

* Satın almış olduğunuz ürünler domain adresinize ömür boyu lisanslanmaktadır. Almış olduğunuz lisanslar daha sonrasında iptal/iade yapılamaz ve lisans değişikliği sağlanamaz.

* Admin ve lisans dosyaları şifreli şekilde teslim edilmektedir. Tema dosyası tamamen açık kaynaktır. Alan adı lisanslı şekilde satışı yapılmaktadır.

* Yazılımımızı sorunsuz kullanabilmeniz için hostinginiz 7.2 PHP / Ioncube v10.2 sistemlerini karşılamak zorundadır. Tercihen iyi bir kullanım için cPanel önermekteyiz.

 

-------

 

lojistik yazılımılojistik scriptnakliyat yazılımınakliyat scriptnakliye takibinakliye yazılımınakliye script