İŞ ALIMI : KAPALI
Merhabalar ben Onur,
Bilgisayar Mühendisiliği 4. sınıf öğrencisiyim. 2 Yıldır Php,mysql,html ve css ile ilgileniyorum.
Php projelerimi OOP(Object Oriented Programming) çerçevesinde yazıyorum ve veritabanı işlemlerini PDO ile yapıyorum.
Sizin için yapabileceklerim :
- Php ile istediğiniz projeleri geliştirebilir, mevcut projenize ekleme yapabilir, hata ayıklayabilir veya karşılaştığınız problemleri çözebilirim.
- Projeniz için veritabanı modelleyebilir ve bunu MySQL'e dökebilirim.
- XSS ve SQL injection açıklarınızı kapatabilirim.
- Sizin için HTML ve CSS kodları yazabilirim. Var olan sitenizde hataları düzeltebilirim. İstemediğiniz bölümleri düzenleyebilir veya kaldırabilirim.
- htaccess ile site içi linklerinizi SEO'ya uygun düzenleyebilir ve http -> https yönlendirme yapabilirim.
- İstediğiniz web uygulamalarını hayata geçirebilirim.
- HTML sitenize admin paneli ekleyerek dinamik hale getirebilirim.
- Tüm APİ uygulamalarını sitenize entegre edebilirim(Örn. Otomatik sms, sanalpos, bankalardan döviz kuru çekimi. Kesinlikle bot yazmıyorum lütfen teklif etmeyin sadece api ile çalışıyorum.)
- Sitenize Sanal Pos ekleyebilirim.
- Sitenize Sms veya otomatik mail entegreleri yapabilirim.
- Kullandığınız kargo şirketi APİ sağlıyor ise sisteminize entegre edebilirim.
- Hazır temalarınıza backend kodlama yapabilirim.
- PSD to HTML yapabilirim.
- PHP sitenize HTML giydirme yapabilirim.
- İstediğiniz Scripti hazırlayabilir ve size açık kaynak kodlu olarak teslim edebilirim.
- Ad*lt, Bah*s, XYZ siteler ve illegal yazılımlar hakkında hizmet vermiyorum.
Çalışma şeklim:
- Projenizi veya sorununuzu detaylıca bana iletin.
- Size teslim zamanı ve fiyat ile ilgili geri dönüş yaparım.
- Forum içi üyelere %40 iş öncesi kapora %60 iş teslimi sonrası ödeme ile çalışırım.
- Forum dışı üyelere %100 iş öncesi ödeme ile çalışırım lütfen bu konuda ısrar etmeyin kendimi güvenceye almam gerekli.
- Ödeme havale/eft
Çalışma şartlarım:
- Bana ulaştığınız an çalıştığım bir proje var ise size o projenin bitiş tarihini bildirip o süreden sonra başlayabileceğimi iletiyorum.
- Direkt olarak numaramdan ulaşan kişilerle projeyi görüştükten sonra forumdan teyit alıyorum.
- ÇOK ACİL HEMEN YAPILMASI GEREK! dediğiniz işler için ileride çıkacak buglardan sorumluluk almıyorum.
- Hızlı istediğiniz projelerde ileride çıkacak sorunlarda sorumluluk kabul etmiyorum. Sektörü bilen kişiler zaten proje teslim süresi kısa olan projelerin üzerinde uzunca düşünülmediği için kötü olacağını bilirler.
- Her işi almak veya her mesaja dönmek gibi bir zorunluluğum yoktur.
İletişim(PM veya Whatsapp) : +90 553 177 2199