🚀 TikTok Influencer E-posta Scraper & Yönetim Paneli — Canlı, Doğru ve Tam Hedefe! 🚀

Dijital pazarlamada fark yaratmak ve hedef kitlenize doğrudan ulaşmak mı istiyorsunuz?
Sizin için özel hazırlanmış TikTok Influencer E-posta Scraper paneliyle artık hayal değil!

✨ Neden Bu Sistem Tam Size Göre?

• %100 Canlı ve Güncel Veri: Sadece siparişinizle anlık toplanan, taze ve sıfırdan elde edilmiş e-posta adresleri. Eskimiş ya da tekrar eden bilgi yok!

• Ultra Hassas Filtreleme: Takipçi sayısından, hesap türüne; doğrulanmış hesaplardan, geçerli domainli e-postalara kadar tüm detayları sizin belirlemenize olanak sağlar.

• Sadece Güvenilir, Kamuya Açık Veriler: Kesinlikle etik ve yasal yöntemlerle, TikTok’un herkese açık profillerinden veri toplar.

• Kullanımı Kolay, Profesyonel Panel: Tek tıkla scraper’ı başlatın/durdurun, anlık logları takip edin, SMTP üzerinden toplu e-posta gönderin!

• İndirilebilir Formatlar: Verilerinizi .TXT ve .CSV formatlarında kolayca indirin, istediğiniz platformda kullanın.

• Gelişmiş Yönetim: Admin yetkileri, kullanıcı yönetimi, IP engelleme gibi özelliklerle tam kontrol sizde.

Kimler İçin?

• Influencer Ajansları & Dijital Pazarlama Profesyonelleri

• Affiliate Pazarlama Uzmanları

• E-Ticaret ve Marka Sahipleri

• Uygulama & SaaS Tanıtımcıları

• Reklam ve PR Ajansları

Hemen Satın Alın, Rekabette Öne Geçin!

Bu sistemle hedeflediğiniz TikTok influencer’lara tam isabetli, temiz ve doğrulanmış e-posta listeleri elde edin.
Artık zamandan tasarruf edin, verimsiz aramalara son verin, kampanyalarınızı en doğru verilerle güçlendirin.

📩 Sipariş ve detaylı bilgi için Telegram’dan bana ulaşabilirsiniz:
@kingwamp

156685-688797483daeb.jpeg

156685-68879738ddcc8.jpeg

156685-6887972d9f215.jpeg