lostyazilim

WMARACINDA TEK + Telegram airdrop oyunu + özel kodlama + güvenlik + özellikler + kullanima hazir🔥

8 Mesajlar 413 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

softwarencoder softwarencoder Mezar da responsivedir Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 809
  • Beğeniler 202 / 201
  • Ticaret 17, (%100)

😍 DİĞER TELEGRAM BOTLARI İLE KIYASLAMAYIN, GÜVENLİK AÇIKLARI İLE DOLU BOTLARA BENZEMEZ 😍 

Merhaba arkadaşlar, tamamen özel kodlamış olduğum tam güvenlikli kullanıma hazır
TELEGRAM AIRDROP OYUNU ile sizlerleyim. Son derece özenle kodlandı ve güvenlik olarak tüm önlemler alındı.
Not : Alan kişilere tasarım değişikliği konusunda yardımcı olunacaktır botumuzun tasarımı Bootstrap ile yapılmıştır.

OYUNUMUZDAN KARELER

OYUNUMUZUN VİDEOSU

Burada gördüğünüzden çok daha fazla özellik bulunmaktadır AIRDROP oyunumuzda. Mesela referans getirdiği anda puan kazanamaz, gelen referansın en az 1 görev yapma şartı bulunmaktadır vb gibi bir çok özellik bulunmaktadır.
Güncelleştirmeler devam etmektedir.
Eklenecek özeliklerin başında üyelere özel bildirim gönderme özelliğidir.
Sonrasında offline kasma gibi özellikler gelecektir.

Yönetim Paneli
Yönetim paneli için lütfen özel olarak mesaj gönderiniz....

Fiyat Bilgisi
750$ + SADECE İLK 5 KİŞİ İLE SINIRLIDIR

********************************************************************************************************

Müşterim için yapmış olduğum telegram botumuz. Tasarımı müşterimize özel geliştirdik alt yapımıza bağladık.
Müşterimizin oyunundan görüntüler.
Müşterimizin oyununa katılıp kontrol etmeniz için link bırakıyorum : https://t.me/WoodPeckerGame_bot?start=690740515
Oyundan görüntüler
https://i.hizliresim.com/4hmzkpe.png

Mesaj 7 defa düzenlendi. Son düzenleyen: softwarencoder (26.09.2024 20:03)

Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.

wmaraci
reklam

130793 130793 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)

bu ne işe yarıyor ? 

softwarencoder

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 809
  • Beğeniler 202 / 201
  • Ticaret 17, (%100)

epine adlı üyeden alıntı

bu ne işe yarıyor ? 

bu bir telegram airdrop bot oyunudur.  Genellikle yeni token coin üretenler kitle yaratmak için kullanırlar. Coinleri borsalarda listelendiği zamanda bu oyunu oynayan üyelerine bir miktar ödül dağıtırlar gibi gibi amaçlarla kullanılır.

Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.

• Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)

valla seni dogru anladıysam elimde telegram için yazmış oldugum gruplardan uyeleri toplayan sonrada gidip otomatik grup oluşturan ornegin 2 bin kişiyi bi kanala çekip reklamı koyan bot var :D bu kadar ugraşma gel sana onu satim oturdugun yerden yap ! ama yolunu yinede takdir ettim seninki dogru benimki bozuk yol :) ama napcan biz türküz düz yolu pek sevmioz biraz engebeli olsunki zevki çıksın :D 

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 809
  • Beğeniler 202 / 201
  • Ticaret 17, (%100)

epine adlı üyeden alıntı

valla seni dogru anladıysam elimde telegram için yazmış oldugum gruplardan uyeleri toplayan sonrada gidip otomatik grup oluşturan ornegin 2 bin kişiyi bi kanala çekip reklamı koyan bot var :D bu kadar ugraşma gel sana onu satim oturdugun yerden yap ! ama yolunu yinede takdir ettim seninki dogru benimki bozuk yol :) ama napcan biz türküz düz yolu pek sevmioz biraz engebeli olsunki zevki çıksın :D 

selam yok doğru ya da yanlış diye düşünmedim. Senin yaptığın telegram kanallarından üye çekme botu onu biliyorum. Bu tamamen oyun botudur. Airdrop oyun botu.

• Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)

softwarencoder adlı üyeden alıntı

selam yok doğru ya da yanlış diye düşünmedim. Senin yaptığın telegram kanallarından üye çekme botu onu biliyorum. Bu tamamen oyun botudur. Airdrop oyun botu.

valla kanki para ediosa satak gitsin :D 

softwarencoder

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 809
  • Beğeniler 202 / 201
  • Ticaret 17, (%100)

epine adlı üyeden alıntı

valla kanki para ediosa satak gitsin :D 

sizin botu da merak ettim onla üye çekebiliyorsam oradaki kitleye reklam yapabilirim o sayede para etmez mi ya yeter ki kitleye ulaşsın :)

• Üyelik 19.07.2021
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 8 / 34
  • Ticaret 0, (%0)

softwarencoder adlı üyeden alıntı

sizin botu da merak ettim onla üye çekebiliyorsam oradaki kitleye reklam yapabilirim o sayede para etmez mi ya yeter ki kitleye ulaşsın :)

grubun adını yazıyorsun orda ne kadar üye yazı yazmışsa bugune kadar hepsinin kullanıcı adını alıyor ondan sonra gidiyor bi kanal oluşturuyor bilirsin kanala 4 admin 500 erden 2000 uye cekebiliyor program 2000 kişiyi kanala cekiyor reklamı koyup geciyorsun mis ! 

ama benim reklam için sosyal medya botlarım var. ben reklamı giriyorum onlar durmadan reklam yapiyor ! 

sen para eder diyorsan ulaş bana hacı abi ben ne olsa yazarım farketmez.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al