-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
😍 DİĞER TELEGRAM BOTLARI İLE KIYASLAMAYIN, GÜVENLİK AÇIKLARI İLE DOLU BOTLARA BENZEMEZ 😍
Merhaba arkadaşlar, tamamen özel kodlamış olduğum tam güvenlikli kullanıma hazır
TELEGRAM AIRDROP OYUNU ile sizlerleyim. Son derece özenle kodlandı ve güvenlik olarak tüm önlemler alındı.
Not : Alan kişilere tasarım değişikliği konusunda yardımcı olunacaktır botumuzun tasarımı Bootstrap ile yapılmıştır.
OYUNUMUZDAN KARELER
Burada gördüğünüzden çok daha fazla özellik bulunmaktadır AIRDROP oyunumuzda. Mesela referans getirdiği anda puan kazanamaz, gelen referansın en az 1 görev yapma şartı bulunmaktadır vb gibi bir çok özellik bulunmaktadır.
Güncelleştirmeler devam etmektedir.
Eklenecek özeliklerin başında üyelere özel bildirim gönderme özelliğidir.
Sonrasında offline kasma gibi özellikler gelecektir.
Yönetim Paneli
Yönetim paneli için lütfen özel olarak mesaj gönderiniz....
Fiyat Bilgisi
750$ + SADECE İLK 5 KİŞİ İLE SINIRLIDIR
********************************************************************************************************
Mesaj 7 defa düzenlendi. Son düzenleyen: softwarencoder (26.09.2024 20:03)
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
epine adlı üyeden alıntı
bu ne işe yarıyor ?
bu bir telegram airdrop bot oyunudur. Genellikle yeni token coin üretenler kitle yaratmak için kullanırlar. Coinleri borsalarda listelendiği zamanda bu oyunu oynayan üyelerine bir miktar ödül dağıtırlar gibi gibi amaçlarla kullanılır.
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
epine adlı üyeden alıntı
valla seni dogru anladıysam elimde telegram için yazmış oldugum gruplardan uyeleri toplayan sonrada gidip otomatik grup oluşturan ornegin 2 bin kişiyi bi kanala çekip reklamı koyan bot var :D bu kadar ugraşma gel sana onu satim oturdugun yerden yap ! ama yolunu yinede takdir ettim seninki dogru benimki bozuk yol :) ama napcan biz türküz düz yolu pek sevmioz biraz engebeli olsunki zevki çıksın :D
selam yok doğru ya da yanlış diye düşünmedim. Senin yaptığın telegram kanallarından üye çekme botu onu biliyorum. Bu tamamen oyun botudur. Airdrop oyun botu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
epine adlı üyeden alıntı
valla kanki para ediosa satak gitsin :D
sizin botu da merak ettim onla üye çekebiliyorsam oradaki kitleye reklam yapabilirim o sayede para etmez mi ya yeter ki kitleye ulaşsın :)