-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
asp.net öğrenmek istiyorum.başlangıç seviyesinde olacak ücretsiz eğitim seti arıyorum.youtube vb. yerlerde birkaç tane buldum.devamlı değil kesintili bildiğiniz düzgün bir eğitim seti arıyorum.yorumlarınızı eksik etmeyin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bende bir yazılımcı olarak söylemeliyim ki bu işler internette ki eğitim dersleriyle olmuyor, aslında kişinin hırsına azmine kalmış olmuyor demiyeyim de çok çok zor. Bu alanda net bir gelişim göstermek için Bilge adam gibi bir yazılım kursuna katılabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Artık MVC de çok fazla önem kazandı. Bence MVC yede bakabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben Bilge Adam veya Web Adam gibi yerleri şart bulmuyorum. 3 yıl lise ve şu anda birinci yılımda olduğum için +1 yıl, toplam 4 yıl bilgisayar programcılığı konusunda eğitim aldım. Okulda hiçbir şey öğretilmediği için bildiğim her şeyi internet sayesinde kazandım. Sizin için asp.net eğitim serisi aradım ancak bende bulamadım. Üçüncü derse kadar var gerisi yok veya birkaç tane ders buldum ancak 2012 yılı gibi eski tarihlere ait. Eğitim seti olarak hiç bulamadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.