-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
C# ile ilgili sıralı makaleler yazmayı planlıyorum sizce rabet görür mü? Yapmalı mıyım?
Edit:
Başladım:
http://wmaraci.com/forum/c-c-c/c-dersleri-80082.html
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şayet kendi fikrimce görür, makaleye birde videolu anlatım eklerseniz daha kaliteli olur ve oldukça açıklayıcı bir anlatım sağlarsanız, öğrenmek isteyen sizin sitenizide takipte kalır. Böyle bir atılımında bulunursanız ilk takipçiniz de ben olurum hatta (:
Ek Olarak: Ayrıca, illa ki internet üzerinde sizin yapacağınızı yapmış olan kişi veya kuruluşlar vardır fakat özgün ve kaliteli olması sizi yukarı taşıyacaktır hocam, başarılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Eğer yeterli donanıma sahip hissediyorsanız kendinizi tabiki rağbet görür. Özgün ve kaliteli bi şekilde hazırlarsanız.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bubucey adlı üyeden alıntı
Eğer yeterli donanıma sahip hissediyorsanız kendinizi tabiki rağbet görür. Özgün ve kaliteli bi şekilde hazırlarsanız.
katılıyorum, özgün içerik olacak olması bile çok büyük bir avantaj
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Eğer ki iki satır kod bilip girişecekseniz bu işe boşuna zamanınızı harcamayın.He diyorsanız ki güveniyorum kendime,bir öğretim planı oluşturun,gerçekten insanların bunu öğrenmelerini sağlayın adsense gelirlerinden elde ettiğiniz para çok rahat 3-4 özel ders parası eder.Yaptığınız isim de yanınıza kar kalır.Ama yanlış anlamayın piyasa c#bildiğini iddaa edenlerle dolu.Halk eğitim kurslarından çıkıp birkaç şey öğrenenler c#biliyorum diye ortada dolanıyor.En basitinden örnek vermek gerekirse, ücretli kütüphaneler hakkında hiçbir bilgisi yok bu tarz elemanların.Bu elemanlardan farklıysanız da bildiğinizi paylaşmanız ve kesinlikle bencil olmamanız lazım,başarı istiyorsanız.Bol şans diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
drumpoll adlı üyeden alıntı
Eğer ki iki satır kod bilip girişecekseniz bu işe boşuna zamanınızı harcamayın.He diyorsanız ki güveniyorum kendime,bir öğretim planı oluşturun,gerçekten insanların bunu öğrenmelerini sağlayın adsense gelirlerinden elde ettiğiniz para çok rahat 3-4 özel ders parası eder.Yaptığınız isim de yanınıza kar kalır.Ama yanlış anlamayın piyasa c#bildiğini iddaa edenlerle dolu.Halk eğitim kurslarından çıkıp birkaç şey öğrenenler c#biliyorum diye ortada dolanıyor.En basitinden örnek vermek gerekirse, ücretli kütüphaneler hakkında hiçbir bilgisi yok bu tarz elemanların.Bu elemanlardan farklıysanız da bildiğinizi paylaşmanız ve kesinlikle bencil olmamanız lazım,başarı istiyorsanız.Bol şans diliyorum.
C# bilgisinin framework bilmekle alakalı olmadığını düşünüyorum fakat yine de yorumunuz için teşekkürler. Yeterince öğretici olacağına inanıyorum...
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/