-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba elimde bir hosting var buna bazı dosyalar attım bu dosyalar png jpg gibi gibi değişiyor.
Ben bu dosyaları c# ile sırayla indirmek istiyorum (resimlerin boyutu biraz büyük 10mb 15mb sıkıştırılmamış) aynı zamanda kaç mb indirdiğini şuan hangi dosyayı indirdiğini ve indirilen dosyanın adını ve % kaç bittiğinide göstermesini istiyorum bunu yapabilmek için örnek kod varmı? yardım edermisiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cok basit diye bilirim Elimde ornekleri vs mevcut aksam pc gecince sizede ileteyim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Urlleri bir listbox içerisine yüklersiniz veya text dosyasına atar oradan bir diziye aktarırsınız daha sonra bir for loop içerisinde dizinin veya listboxın son elemanına kadar dönersiniz her aşamada da yazdığınız DownloadFile fonksiyonuna diziden veya listboxdan aldığınız dosya urlini parametre olarak gönderirsiniz hepsi bu kadar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
bsakizli
Bilgisayar Programcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
WebClient ile yapabilirsin bunu aratman yeterli bir çok örneği ve işlemleri var. İstediklerini rahatça yapabilrsin. Listbox vs uğraşmasına gerek yok WebServis yazabilir. Txt dosyasınıda koyabilir linkleri yeterki ne istediğini bilmesi gerek.