-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam dedikleriniz güzel ama masraflı şeyler.Ayrıca programı kullanan arkadaşlar ip adresini kolayca spama sokabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Teşekkürler hocam değerli öneriniz için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ufak bir isteğim var ama yapımı zormudur neye malolur uğraşmak isteyen varsa yardımcı olmuş olur ...
Belirlediğim saatlerde Wp admin girişinden siteme k.adı ve şifreyi girecek , belirlediğim bir linke tıklayıp 5dk sonra linkten çıkacak . Sadece bunu yapmasını istiyorum .
Yapılabilirmi zormudur ?
Çalışmasını istediğim link bir php dosya/bot , cronjob bağladığımda wp koruması yüzünden script embed iframe gibi kodları ekleyemiyor boş içerik ekliyor , sadece admin girişi yapan botun sayfasına girince çalışıyor böyle de acayip birşey :) bunu aşmak için istiyorum .
Yapabilecek olan yada elinde buna benzer birşey olan kimse var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
LikeSend adlı üyeden alıntı
Ufak bir isteğim var ama yapımı zormudur neye malolur uğraşmak isteyen varsa yardımcı olmuş olur ...
Belirlediğim saatlerde Wp admin girişinden siteme k.adı ve şifreyi girecek , belirlediğim bir linke tıklayıp 5dk sonra linkten çıkacak . Sadece bunu yapmasını istiyorum .
Yapılabilirmi zormudur ?
Çalışmasını istediğim link bir php dosya/bot , cronjob bağladığımda wp koruması yüzünden script embed iframe gibi kodları ekleyemiyor boş içerik ekliyor , sadece admin girişi yapan botun sayfasına girince çalışıyor böyle de acayip birşey :) bunu aşmak için istiyorum .
Yapabilecek olan yada elinde buna benzer birşey olan kimse var mı ?
Hocam internetten macro programları diye ararsanız istediğinizi yapan bir program bulabilirsiniz.Sizin yaptıklarınızı kaydeder ve belirlediğiniz sürede sürekli kaydettiği işlemi yapar.