-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kodlaması ile yapılmış exe yi nasıl editlerim notepad yapınca kaynak bozuluyor txt yapıyorum yine bozuluyor bat yapıyorum yine aynı bunun bir yolu yok mu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
proje dosyaları olmadan c# veya her hangi bir dili editlemeniz mümkün değil ancak php gibi acık kaynak yazılımları editleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Line Finder
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Seni çılgın, hadi oradaaaaaannn...." böyle bir şey mümkün olsa idi sinsirella arkadaşlar başkalarının projesini kendi projesi gibi göstermez miydi... Youtube'dan bul bir eğitim seti ya da Microsoft Açık Akademi'deki ücretsiz eğitimden öğren. Takıldığın bir yer olursa sor yine bize.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazmasını bile bilmediğin dilin nesini editleyeceksin :D Eğer amacın dil ve arayüz değişikliği yapmak ise ResourceHacker diye bir programla uğraşırsan bir şeyler yapabilrsin belki (yazıldığı dil veya kullanılan teknolojiye göre değişir + kaynak kodun şifrelenmiş/karıştırılmış olma ihtimali de var.)
no time for caution
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mücadele
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Kardeşim en uygun editör MS visual studio code. Ama arkadaşların yorumlarına bakarak yolunu bulabilirsin.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Benim programın kodlarına erişip saçma sapan düzenlemeler yapıp sonra ben heçkırım diye ss & mesaj atan sen misin hocam?
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eğer exe oluşturulurken herhangi bir şifreleme yapılmamış ise, Redgate Reflector yazılımını indirip içeriğini görüntüleyebilirsin. Çok fazla komplike bir durum yok ise export ederek class yapısını elde edebilirsin. Fakat 100% verim alabilir misin bilmiyorum. Denemekte fayda var.
Not : Bu arada komplikeden kasıt, yazılım içerisinde kullanılan third party bileşen durumu. Bazı durumlarda dependency olayı sıkıntı çıkartabiliyor.
Bol Şans