-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba;
İmzamdaki gibi c# öğrenmeye çalışıyorum internette araştırma yaptığım araştırmalarda clr cls base class library vs.Anlatılıyor daha sonra kodlamaya döngüler vs ye geçiliyor.Açık akademi ye baktım sanki biraz fazla ayrıntıya giriyor.
clr ve cls yi hala tam anlamıyla anlayamadım acaba bana mümkünse görsellerle anlatacak biri var mı? Açık akademidede dersler anlatmak için değil sanki durmadan Microsoft böyle böyle yaptı diyor.Kafam karıştı sizce nasıl öğrenmeli.
Ayrıca ek olarak ebooklardan yardım alacam video dersler bitince...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilge Adam'ın C# kitapları mevcuttu internette .pdf olarak o kitaptaki sıralamayla gidebiirsin mesela.
Buraya yakında yeni proje gelecek Coming soon!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O da var hocam dediğim gibi sonra ebooklara bakıım diyorum önce bir mantığını anlayım daha sonra ayrıntıya gireceğim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam hiç para vermeden internet üzerinden C# öğrenip para kazanman biraz mantıksız gibi geldi :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende meslek lisesi veri tabanı seçtim sakın seçiyim deme webe git :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende csharpı full öğrenmedim heralde :D ama webe gitseydim suan iş alırdım onu dıyorum :D css ve html bilince geri tüm kısımlar kolay sımdı ben css html bilsem wordpresste tema yapıp satardım en basitinden ama csharp da profesyonel olmadıgın sürece iş bulamassın heryer free otomasyon programları kaynıyor adam sana para verip niye alsın he aldı diyelim profesyonel olmadıgın için çok çok sağlam birşey çıkartamassın :) en basitinden bir açıklama :)