-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisliği öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sa üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim diğer derslerim iyi ama c sharp çalışırken aşırı sıkılıyorum ezberleyemiyorum ezberlesem bile sınavda kağıda aktaramıyorum yani mantığı kuramıyorum sizce nasıl çalışmalıyım güzel bir kaynak bilen var mı bulduğum çoğu kaynakta form anlatıyorlar ama akademik bilgi veren (console) doğru düzgün eğlenceli bir kaynak yok mu?
java > c
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kod ezberlenmez yahu böyle saçma sapan şey olurmu.
Mantıken pseudo kod yazarsın yada basit algoritmalar yazarsın.
konsol dediğin şey ile winform dediğin şey arasında bir fark yoktur. Sonuçta arka planda yine konsol kodu koşuyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
javaprof adlı üyeden alıntı
kardeş hoca uçtu gitti onlara yetişmem için mecbur ezberliyorum o senin dediğini geçen sene c öğrenirken yapmalıydım ama integral ve fizik 2 çok zor olduğundan c üzerine gitmedim şimdi hoca geçen seneden cyi bildiğinizi varsayıyorum diyerek derse başladı daha ilk dersten arraylistler fonksiyonlar hep birbirine karıştı ezberleyerek geçmeye çalışıyorum şimdi.
Ezberleyeceğine, iki tane kesin soru çıkacak konu belirle ve onlara adam akıllı mantıksal olarak çalış. O iki soruyu kesinlikle yap, sonrada basit bir soru elbet olacaktır onu yaparsın.. Sonrası için bolca sallama yeteneğine kalmış. Olmadı whatsapp'tan cek soruları gonder :) Şaka şaka :p
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
javaprof adlı üyeden alıntı
hocam siz 28 yaşındasınız bilirsiniz türkiye sektöründe c mi c sharp mı daha çok kasayım ikisi de üniversite dersleri ve ikisinden biri için 2 milyara kurs buldu arkadaş.java bardağınız bile eski gözüküyor :)
Java, Objective C :) Kurs filan salla gitsin yahu. Eğer azimliysen zaten bu meslekte başarılı olursun, başka türlü sadece destek mühendisi olursunuz. Python, Ruby 'de çok güzel ++++ değişmezse değişmezim JavaScript.
İnternet mükemmel bir kaynak, istediğiniz bilgiye çok rahat ulaşabiliyorsunuz. Bu zaman diliminde kursa gideceksenizde, bedava coursera gibi bir site var, yada paralı kurslar çok cüzzi fiyata.. Oldukça anlaşılır ve güzel içerikli kurslar var sitenin içeriğinde.
Vee
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad