-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar merhaba biraz programlamaya merak saldım bu aralar.Aklımda şöyle bir sistem var
Benim bir forumum var uygulamam da bu forumla bağlı olacak.Yayınladığım programı indirecek ve forumdaki bilgileriyle giriş yapacak.O zaman forumda online olanlar vs her şeyi görebilecek(forumun masaüstü versiyonu) tabiki bide chat yapabilecek.
Projem bu şekilde bana kaliteli anlatan uygulama yapan C# dersleri verebilecek arkadaş var mı internette kod paylaşıyorlar ama daha yeniyim nereye gireceğimi bile bilmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam sitenizde kayıtlı üyelerin programa girmesini istiyorsanız sitenizde kullandığınız sunucunun uzak sql bağlantılarına izin vermesi lazım.Şahsen ben programımda mysql kullanıyorum ve Türkiye'de uzak mysql kullanımına izin veren hiçbir firmaya denk gelmedim güvenlikten dolayı izin vermiyorlar.Ama Hostgator firmasında ise siten uzak MySQL izinleri var.Bu firma dışında bildiğim başka bir yabancı firma daha var.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
kacak41
A Little Bit Silence
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uzak bağlantı gerekli değildir aynı işlemleri api ler aracılığı ilede yapabilirsiniz.
Mesajlarımı alıntı yaparak cevaplarsanız daha çabuk cevap verebilirim.
kodplus.com