E-tahsildar ödeme programı ile bütün ödemelerinizi online internetten kredi kartı ile tahsil edebilirsiniz.

Tahsilatta yaşanan sıkıntılar

Bilindiği üzere tahsildar herhangi bir firma ya da şahısın alacaklarını toplayan bireylere verilen isimdir. Ancak alacaklar toplanırken birçok sorun ile karşı karşıya kalınmaktadır. Bu sorunların başında fazla iş gücü ve zaman harcanması gelmektedir. Bununla birlikte farklı bölgelerden yapılmakta olan tahsilatlar zamanında yapılamamaktadır. Son olarak kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen borçlulardan yine ilgili ödemeler tahsil edilememektedir.

E-tahsildar, bir diğer adı ile e-tahsilat sistemleri bu sorunun önüne geçmiş olan elektronik tahsilat yazılımlarıdır. Firmalara özel olarak geliştirilmiştir. Bu sistemler kullanılarak firmaya özel olarak açılacak olan online tahsilat sitesi üzerinden bütün ödemeler kredi kartı ile alınabilmektedir. İstenirse bayi alt bayi zincir tahsilat sistemi oluşturulabilmektedir. Bu sayede bayilerinde müşterilerinden kredi kartı ile ödeme alması sağlanabilmektedir.



E-tahsilat sistemlerinin özellikleri

E-tahsilat siteniz açıldıktan sonra firmanıza ait olan ya da alınacak olan sanal posun kurulumu güvenlikli bir şekilde gerçekleştirilir. Ödeme sayfaları 128 ve 256bit SSL şifreleme sistemleri ile birlikte güvenli hale getirilir. Bu işlemler gerçekleştirildikten sonra sitenize girecek olan herkes, size kredi kartı ile ödeme gerçekleştirebilmektedir.

Ödeme seçenekleri

Bayileriniz, kurumsal firmalar, bireyler, müşterileriniz kısacası alacaklı olduğunuz ya da olacağınız herkes size ödeme yapabilmektedir. Alacağınız ödemelere dilerseniz taksitli, dövizli, tek çekim ya da komisyonlu ödeme talimatları verebilirsiniz. Yapılan ödemelerde herhangi bir sıkıntı yaşandığında online iptal ya da iade işlemlerini gerçekleştirebilmektesinizdir.

İşlem raporlarının kontrolü

Sitenizde yapılacak olan bütün işlemleri yönetim paneliniz aracılığı ile takip edebilmekte, istenilen herhangi bir ödemeye kolay kullanımlı arayüzü sayesinde ulaşabilmektesinizdir. Dilerseniz işlemleri raporlarını yazdırabilir, excel dosyası olarak indirebilir, grafiksel bir şekilde çıkarımlarını yapabilirsiniz.

Şu anda 500'ün üzerinde Türkiye'nin önde gelen firmaları bu sistemi kullanmaktadır. Referans e-tahsilat siteleri için tıklayınız.