-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Visual Basic ile kod mantığını anlayacak kadar zaman geçirdim. Ama yapacağım uygulamaların sadece Windows altında çalışmasını istemiyorum. Büyük projelere de zamanla imza atmak amacıyla hangi programlama dili beni başarıya ulaştırır?
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Php Yazilimci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
java yada c# öğrenin iş derdini olmaz ilerisi için ise python öğrenmenizi tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bağımsız bir şekilde her platformda çalışabilecek uygulamalar yapmak istiyorum. Hangi dili kullanmalıyım?
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ticari amaçlarla öğrenmek istiyorum. Üç arkadaş beraber bir programlama dili öğrenip projeler yapmayı düşünüyoruz. Client- server şeklinde çalışan programlara ağırlık vereceğiz. Kurumsal projeler için eş zamanlı web & desktop uygulamaları da yapmak istiyoruz haliyle. Bunun için en uygul dili bulmaya çalışıyoruz.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google' ın destek verdiğini okumuştum. Web ortamında Python çalıştırmak için Linux hosting almak yeterli mi peki? Ve ben Visual Basic gibi tasarımını da yapabildiğim bir program sanıyordum Python' u. İndirip kurunca sadece konsolden ibaret olduğunu gördüm. Tasarımlar nasıl yapılıyor? Java' daki Eclipse gibi başka IDE ler aracılığıyla mı? Pythonda bir projeyi exe ye çevirmek ya da Linux ortamında çalıştırmak nasıl oluyor? Hep bahsediliyor ama hiç grafik eklenmemiş bu konularda. Süreç çok belirsiz. Ve bence bu yüzden pek tercih edilmiyor. Python ile ilgilenmek istiyorum ama gerekli bilgileri nereden edineceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaynaklar için teşekkür ederim arkadaşlar. Bakacağım.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium