zblash
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar
Bu sıralar javaya merak saldım youtube de 1 2 kişi anlatım yapmış ancak yeterli gelmedi başlangıç için bir kitap önerirmisiniz
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size çok içten bir yorum yapmak istiyorum,kitap ile bu işi gerçekleştirmek oldukça zor.Hangi kitabı alırsanız alın kitabı alıp açıyorsunuz sonra aynı şekilde "hıı" deyip kitabı kapatıyorsunuz.Eğe yapılacak ne var derseniz eğer şöyle bir şey önerebilirim.İnternet üzerinde bu işi çok güzel bir dil ile anlatan görsel,video formatın da dökümanlar var.Buna alternatif olarak eğer maddi durumunuz varsa bu iş için eğitim kurumları var.Şöyleki illa okumam lazım yoksa öğrenemiyorum derseniz o zaman bir kitap alabilirsiniz.
Kitap önerisi olarak üstteki link deki kitabı alabilirsiniz.İyi formlar.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kitapla olmaz o işler. Sen Java ile ne yapmak istiyorsun? Ne yapacaksan onu araştır ve öğren. Sadece ihtiyacın olan kısmı öğrenirken aynı zamanda -parse, selector, ayrımlar vs..- temellerini de öğrenirsin.
Kitapla beceren çok az zaten. Kitapta şöyle açılır, böyle kapanır vs diye anlatır. Ama basit bir şey yapmaya kalktığında ıkınıp kalırsın. Çünkü kitap sana işlevini ve çalışma sistemini öğretiyor. Hangi alanda neler yapabileceğinin örnekleri yok. O kitabı yalayıp yutsanda yinede nette araştırmak zorundasın.
Aynı PHP kitapları gibi. O kitaplardan istersen 100 çeşidini oku, yine de Joomla veya Wordpress gibi bir sistem yapamayacaksın. Kitap işe yaramaz.
zblash
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam android programlama için öğrenmek istiyorum ancak Php yi kitaptan öğrendim tabii wordpress ve joomla gibi sistem yapamam
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kitapla olmaz diyenlere bakma sen :) Herkesin öğrenme şekli diğerinden farklıdır. Kimisi okuyarak daha iyi öğrenir, kimisi izleyerek, kimisi duyarak, kimisi deneme-yanılma yaparak. Neticede herkes öğrenir bir şekilde. Mühim olan senin nasıl daha hızlı öğrendiğini bilip o şekilde çalışman. Bu süreçte diğer yolları da bırakmayıp paralel olarak kullanman lazım.
~~~