-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TÜRKÇE öğretmenıyım ve okulda kullanmak ıcın mılyoner oyunuu turkce dersıne uyarlamak ıstıyorum ama bu konuda ne bır yetenegım var ne de bılgım.bu konuda yardımcı olabılecek var mı acaba??
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu dışı olacak ama size bir tavsiyem olacak yanlış anlamazsanız. Öğrencilerinize trt de eskiden bir program vardı bir işlem bir kelime diye kelime bölümünü oynayarak hatta en hızlı cevap verene küçük hediyeler vererek derse ilgilerini artırabilirsiniz. Yanlış düşünüyorda olabilirim sadece bir tavsiye. Hayırlı akşamlar dilerim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkçe öğretmeni olduğunuza emin misiniz? Bu oyunu yapmak için de öncelikle bir ücret karışığı birisini bulabilirsiniz. Eğer kendim yapacağım diyorsanız hangi platforma çıkacağı konusuna karar vermeniz gerekiyor veya bir oyun motoru seçmeniz gerekiyor. Atıyorum Unity ile kim milyoner olmak ister yazarsanız en azından kafanızda bir şeyler belirir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam onun kelime kısmını yaptırıyorum çocuklara hatta bazen turnuvasını bile düzenliyorum sınıfta. o oyun sadece cocugun kelıme dagarcını gelıstırmede ie yarıyor. bu oyunda ogrendıgı konular ıle ılgılı soru sorma hatta ogretmek ıstedıgımız bazı seylerı verme ıhtımalımız de var. o yüzden bu oyun daha ılgı cekıcı gelıyor bana. tavsıyenız ıcın gercekten tesekkur ederım. bız her türlü görüşe acıgız hocam. sonucta bizim de bilmediğimiz farkına varmadıgımız seyler de olabılıyor :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kahoot isimli bir proje vardi inceleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
#PoineTr hocam verdiğin adresteki dosyaya ulaşım izniniz bulunmamaktadır diyor bana