-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Banka Müfettişi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Lisanslı olarak sanal pos hizmeti veren şirketlerle iş ortaklığı yaparak, bireysel ve kurumsal müşterilerime sanal pos hizmeti vermek istiyorum. Shopinext, Weepay ve Shopier bahsettiğim iş için en uygun örneklerdir.
Özetle sanal pos hizmeti veren bir kuruluş olacağız.
Yapılan başvuruları değerlendirebileceğimiz, entegrasyon için müşterilere otomatik api bilgileri oluşturan, dökümantasyon sağlayan, panel üzerinden müşterilerin destek talebi açabilecekleri, woocommerce, opencart, presta gibi hazır e-ticaret sistemlerinde kullanılabilecek hazır modülleri olan, müşterilerin aldığı ödemeleri görebilecekleri, tahsilatlarını takip edebileceği kapsamlı ve müşteri dostu, ayrıca iş ortağı ile birebir entegre bir web yazılıma,
Kurumsal yapıyı gösteren, tasarım anlamında rakiplerine fark yaratan bir web tasarıma öncelikli olarak ihtiyacımız bulunmaktadır.
Yardımcı olabilecek, yazılım konusunda başarılı ve ödeme sistemleri konusunda bilgili arkadaşların özelden fiyat tekliflerini rica ediyorum.
Eksik yazdığım ya da dikkatimden kaçmış detay bilgiler olabilir. Aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Mesajınızdan anladığım kadarıyla işi biliyorsunuz ve ciddi ciddi üzerine kafa yormuşsunuz, bu güzel birşey. BBDK onaylı bir ödeme sistemi ile aynı özellikleri istiyorsunuz. Tek fark onlar banka api leri ile entegre siz ise onların api leri ile.
Bakışınız yazılım ve entegrasyon odaklı. Bunun haricinde iş raporlama kısmında finans & muhasebe konularında çok daha fazla detaylandırılabilir.
Zaman alıcı ve maliyetli proje. Yap bitir teslim et işin bitti olmayacak çünkü hazır e-ticaret sistemlerine yazdırdığınız pluginler versiyonlara göre revize edilmesi gerekecektir
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Banka Müfettişi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam 3 sene bankaların denetim biriminde, 4 sene de uyum biriminde çalıştım. Uzun zamandır bu işe kafa yoruyorum ve yapmak istiyorum.
Stripe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Sanal Pos
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayırlı işler. belli ki sermayeniz var. bu hizmet için milyon liralar bazında sermaye isteniyordu. bunu da biliyorsunuz değil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bildiğini zannedenler ne yapıyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Banka Müfettişi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Pendemi sebebiyle konu askıda kalmıştı. Eskiden görüştüğüm arkadaşlarla olan görüşmelerim de silinmiş. Teklif alımları açıktır. Geçmişte teklif veren arkadaşların tekrar teklif vermesini rica ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Daha önce uzun uzun yazıp teklif vermiştim şimdi vermem mesela :)
Böyle bir proje için zaman gerekli. İyi bir proje planı gerekli. Eticaret scriptleri için plugin yazılması bile başlı başına bir iş.
Güzel ama zor uzun soluklu proje başarılar