Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Packer Obfuscation Önerisi Olan? |
|
||||
|
||||
Merhaba arkadaşlar
En iyi diyebileceğimiz bir obfuscation var mıdır? Varsa isimleri nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Konu dreamfancy tarafından (28 Nisan 2019, 01:43 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Confuser EX işinizi görecektir.
|
|
||||
|
||||
Geçiyorlar hocam yine de acımıyorlar. Netguard iyi diyorlar ama oda çalışmıyor saçma sapan birşey
ConfuserEx link atabilir misiniz bu arada rica etsem?
Konu dreamfancy tarafından (28 Nisan 2019, 01:32 ) değiştirilmiştir.
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
yaklaşık 10 sene önce reverse code engineering ile uğraşırdım..
aşılması en zor olanlar packer&protector lar armadillo ve themida&winlicense başka programlar olabilir ama unuttum aradan çok zaman geçti.. özellikle themida ile korunan programla hiç uğraşmadan direkt uninstall ediyordum yalnız themida nın kötü tarafı, korumaya aldığın .exe, .dll her neyse kendi koruma kabuğuna gömüyordu. pek çok tanınmış antivirüs yazılımı .exe dosyasını analiz edemediği için potansiyel tehdit görüp virüs - trojan uyarısı verebiliyor. |
|
||||
|
||||
Alıntı:
|
|
|||
|
|||
ollydbg genelde saf haliyle kullanılmıyor. büyük reverser gruplarının modifiye ettiği ve içinde scriptler bulunan şekilde kullanılıyor.
Türkiye' de bahsettiğim programlar ile koruma yaparsanız kolay kolay programınızı kıramazlar. bir kaç usta arkadaş vardı onlarada bulaşırsanız zaten işiniz çok zor muhasebe programı eta yı kıran grup alternatif olarak dongle korumalarınıda araştırabilirsiniz |
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|