yeterli paran varsa emlakcılar için yazdıgım program var 1 - 2 yıldır kullanıyorlar sahibinden emlakjet hepsiemlak tüm verileri cekiyor buda yetmiyor hepsine evinizi kiraya verekmi diye sms atıyor
sahibinden.com'dan veri çekme |
26 Mesajlar | 19.904 Okunma |
yeterli paran varsa emlakcılar için yazdıgım program var 1 - 2 yıldır kullanıyorlar sahibinden emlakjet hepsiemlak tüm verileri cekiyor buda yetmiyor hepsine evinizi kiraya verekmi diye sms atıyor
dostum bende sektöre yeni gireceğim almak istiyorum pm attım bakabilirmisin
bot satiştadir hemen alip kullanabilirsiniz detaylar için yazin goruselim
arkadaşlar bot şöyle calisiyor bota diyorsunuzki misal antalyada tüm sahibinden ev arsa kiralayanlara mesaj at otomatik mesaj atiyor misal evinizi 1 ayda kiralayalim yada satalim insanlarda sizi ariyor kardeş kimsin gel evimi sat diye işi baglamak size kalmiş bot aktif 24 saat içinde telefonlar çalmaya baslamazsa para iade ! detaylar için : 05432121211
nusretocakturk123 adlı üyeden alıntı
dostum bende sektöre yeni gireceğim almak istiyorum pm attım bakabilirmisin
hocam telefon numaram 0543 - 212 - 12 - 11 arayin goruselim sorun yok program aktif iş yapiyor 24 saat içinde evsahipleri seni aramassa paran iade