Arkadaşlar asp.net ve sql i çok iyi bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var. sorunum çok basit ama ben asp.net i ve sql i çok iyi bilmediğim için nasıl çözebileceğimi bilmiyorum. arkadaşlar gerekli dosyaları drive hesabıma yükledim. buradan https://drive.google.com/file/d/0B344b5L4dqTXdEpBWEg1eXp1WGc/view indirip inceleyebilirsiniz. Sorunum:
öğrencilerin, öğrenci numaralarının (A Kolonu) ve notlarının (B kolonu) olduğu iki kolonlu bir excel dosyam var. ve benim aynı şekilde bir tane de sql dosyam var. ihtiyacım olan tek şey excel dosyasını asp.net de web sayfasına upload edip oradan kaydet butonuna bastığım zaman öğrenci notlarını excel dosyasından alıp sql veritabanına öğrenci noya göre otomatik olarak aktarması lazm. hiç ders olayı felan yok sadece A kolonundaki öğrenci numaralara göre B kolonundaki notları alsın sqldeki aynı öğrenci numaralarının notlarını güncellesin. Bunu yapabilecek bir arkadaş bana yardımcı olursa çok sevinirim. Yüksek bilgilerinize ihtiyacım var. yardımınızı bekliyorum.