lostyazilim

Visual Studio Kurulum Hatası

3 Mesajlar 910 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Merhabalar, Arkadaşlar visual studio kuruyorum (2012-2013) ikisini de denedim fakat kuramıyorum, tıkanıyor, ilerlemiyor şöyle gösteriyim ;

Kaldırmaya çalışıyorum oda olmuyo arkadaş kafayı yiycem, bu hatayla karşılaşan varmı ? en azından çözümünü bilen ? Şimdi format atmak istemiyorum düzeltemezmiyim bunu, bayadır bekliyorum bu ekranda hala kapatmadım beklesem yüklenir mi ki? ama pek sanmıyorum. Şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
şöyle studio pc ye o kadar çok program kuruyorki pc de yer kalmıyor. işlemciyi çok yorduğu için tıkanıyor. birde kurulumu c ye yapın, farklı bir nokta oluncada. ama ben uğraşmadığım için ve c# kullandığım için direk vs2010 express isosunu internetten buldum. oradan kurdum sadece c# ı kullanıyorum.

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

yakupqqq adlı üyeden alıntı

şöyle studio pc ye o kadar çok program kuruyorki pc de yer kalmıyor. işlemciyi çok yorduğu için tıkanıyor. birde kurulumu c ye yapın, farklı bir nokta oluncada. ama ben uğraşmadığım için ve c# kullandığım için direk vs2010 express isosunu internetten buldum. oradan kurdum sadece c# ı kullanıyorum.

Bende sadece C# kullanacağım ama express kullanmayı sevmiyorum, full kurmam gerek, C'den başka diskim yok, format atayım madem :/

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al