-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba bir siteden uygulama indirmiştim.Bu uygulamaya giriş yapmak için öncelikle adamın forumuna üye olmam gerekiyordu üye olduktan sonra giriş yapmaya çalıştığınızda link geçişleri yapmadan program çalışmıyordu.Ardından geçişler tamamlandı.Diye bir sayfaya yönlendiriyordu.Ve tekrar denediğimde uygulamaya girebiliyordum.Ertesi gün aynı işlemi tekrar yapmak zorunda kalıyordum.
Lütfen bu uygulamanın visual basic, c# artık hangi programlama diliyse hepsinden azar azar biliyorum ama böyle bir sistem yapamadım.Elinde kodları olan veya benim için yazabilecek birisi var ise şimdeden sağolsun.
Kodlarını incelemek ve kendime uygulama yapmak istiyorum hangi programlama dilinde olursa olsun.
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
günaydın, adım adım açıklıyorum sana;
1) forumun veritabanına bağlantı gerçekleştirilir. (mysql, mssql bağlantısı oluşturarak.)
2) link geçişleri dediğin kısmı biraz daha anlatırsan orayada bir çözüm buluruz elbet.
3) vb.net'te my.settings nesnesi kullanılarak küçük bir kayıt işlemi gerçekleştirilebilir.
----my.settings----
|- sontarih adlı özelliğin değeri belirtilir -| (değer örn: 04/08/2016)
|- giriskosul adlı özelliğin değeri belirtilir -| (değer örn: true yada false)
program load olurken;
if (şimdiki tarih > my.settings.sontarih)
{
//en son giriş yapılan tarih şimdiki tarihten küçük, giriskosul'u sıfırla.
my.settings.giriskosul = false
my.settings.save
}else{
if (my.settings.giriskosul) == true
//program açılsın
else
//program açılmasın, link geçişleri yapılmak zorunda.
}
biraz php tadında anlattım ama olsun :D mantığı böyle en azından, yine halledemezsen akşam vstudio'yu kurup sana yapar atarım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim. :)
link geçiş şöyle 24 saatte bir yönlendireceği ve giriş başarılı diyeceği bir sayfa olucak bu sayfaya gittiğinde adam programa giriş yapabilecek bende burayı avantaja çevirip adamı bu sayfa yerine link geçiş üzerinden o sayfaya yönlendireceğim :) işin biraz çakallığı ama akıllı versiyonu :D
birde zahmet olmaz ise müsait olduğunda örnek bir proje yapabilirseniz çok sevinirim :)
maymaa
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
link geçiş dediğin yerde reklam mı gösteriyor biraz daha anlaşılır yazarmısın dostum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Teşekkür ederim :) yararlı oldu. Şu link geçişleride bir ayarlayabilsek tamamdır.