-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkdaşlar bir sistem yapmak istiyorum. Phpde veritabana rastgele yazılar ekledim mesala ve erkana random olarak da yazdırdım bunlar tamam. Ama benim yapmak istediğim şey şu ekranda bir anket gibi olduğunu düşünün veya resimli seçenekler.
bunlardan diyelim 1. ve 4. olanını seçersen ekrana bir yazı , 2. ve 3. olanını seçip ilerlerse de ekrana başka bir şey yazdırmak istiyorum. robot gibi bir nevi seçeneklere göre değişsin. Bunun için ne kullanmalıyım neleri araştırayım phpde veya başka şeylerde?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Atıyorum 1.soruyu panel1 e koyarsın ikinci soru için panel2 ve panel3 açarsın ve bunları görünmez yaparsın. A ve d şıkkına tıklandığında 2.panel yada b ve c şıkkı tıklandığında 3.panel bu şekilde ağaç sistemi gibi açılır gider. Php bilgim olmadığı için yardımcı olamam ama aspx de yapmayı düşünürsen yardımcı olabilirim basit bir olay aslına bakarsan
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle sorular için bir tablo oluşturursun soru ve ceplarları o sutuna yazarsın. Bir de ayrı olarak sonuç tablon olur. Sorunun id'si cevapbir, cevap2 diye bir sutunların olur. Geri kalan where ile kontrol etmek. Biraz kafa yorarsan daha iyi bir mantık kurabilirsin. Sayfayı yenilemeden sonuçları göstermek için ajax kullanabilirsin.