-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok klasik bir soru olacak biliyorum ama gerçekten beni tatmin edecek bir cevap ve beni bu yolda yönlendirecek bir yazı bulamadım
yazılıma başlamak istiyorum öncelikle hangi dillerle başlamalıyım ve hangi kaynakları kullanmalıyım siz nerden öğrendiniz hangi kaynakları kullandınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Hangi dille başlamak yerine ne üzerine proje geliştirmek istiyorsun buna karar verebilirsen zaten hangi dile başlayacağını bulabilirsin.
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
ClkOfis
http://www.clkofis.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım ve Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
hocam başlamadan önce kendine sorman gereken sorular var mesela benim en hoşuma giden soru;
mesela bi oyun oynarken yada bi teknolojik alet kullanırken kendinize şunu soruyormusunuz "acaba arka tarafata neler oluyor" ?
bunun gibi kendinize sormanız gereken soruları cevapladıktan sonra benim tavsiyem dilden önce programlama mantığını öğrenmeniz arkasından web mobil masaüstü gibi ilginizi daha çok çeken alanlara yönelerek seçim alanını daraltmak olmalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ClkOfis hocam çok önemli bir noktaya değindi. "acaba arka tarafata neler oluyor?" Bu soruyu hangi sistemi vs görürsem görüyüm hep kendime sorarım/sorardım ve ben olsam şöyle yapardım derim (tabi bu programlamayı öğrendikten sonra oldu) öğrenmediğim önceki zamanlar allahalla bunu nasıl yaptılar lan acaba? diyerek geçti :D
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..