-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese Merhaba, programcılığa ilk adımını atan arkadaşların karşılaştığı sorunları bizzat yaşamış biri olarak onlarayardımcı olmak ve bu konuda türkçe içeriği yetersiz bulduğumdan dolayı Phyton,Java ve C# dillerinde temel düzeydeki algoritmik örnekler ve kısa öz bazı temel hususları paylaşma kararı aldım. Bunun için de bir blog kurdum.Yeni başlayan, alanında uzman olan herkesin bilgi alışverişi yaptığı bir platform oluşturmak benim amacım. Umarım özellikle yeni başlamış ve örnek kodlar örnek algoritmik çalışmalar konusunda eksiklik hissedenlere yardımcı olurum. Bilgim dahilinde sizlere yardımcı olmak istiyorum.:):)
https://programlamanotum.blogspot.com/
programlamanotum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web/Desktop Coder
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Alınmaca darılmaca olmasın ama çok düzensiz. Keşke kategori olarak sıralasaydın. Python ile ilgili kodlar aramak istesem search butonunu kullanmaktan başka çarem yok gibi.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel, emeğinize sağlık. Eğer dillerdeki örnekler arttırılır ise belirli bir zaman sonra elbet ziyaretçi alacaktır. Aktif olarak gönderilerin altına gelen sorulara cevap verilir ise zaten kendiliğinden bir seo çalışması da olacaktır. Düzenli şekilde devam etmenizi ve aktif olmanızı öneririm. Takipte kalacağım
1 kişi bu mesajı beğendi.
Benimki memleket meselesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkürlerr yorumlarınız için, Tabi amacım insanlara ulaşmak ve yardımcı olmak olduğu için kategorize etmem doğru olcak dediğiniz gibi. Gün geçtikçe de yeni örnekler, hata düzeltmeleri vs eklemeye çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcısı
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Begendim
https://wordpress.name.tr/ Wordpress Hakkında Herşey!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
diyetisyen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herkese merhabalar tez ödevi için kardeşimden pyhtonda bir hesaplama formülü oluşturmasını istemişler yardım edebilecek kimseler var mı programdan hiç anlamıyoruz matematik bölümü