-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaslar finans kredi uzerine turkce site actım her gun 2 makale giriom her makale 1000 kelimelik saglam makaleler ama hit yok analtikten bakıyorum ne zaman hitlenir wp tum ayarları yapıldı morelim bozuluyo hit almayınca aralıksız her gun 2 makale giricem biraz yatırım yaptım bu siteye
BEAR
SEO Siteden Başlar
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO - Wordpress
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
1 hafta kısa bir süre. Organik hit için çok kısa bu sektör için. Ancak sosyal medya veya forumlar üzerinden hit sağlayabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
1 haftada moralim bozuluyosa baştan bırak bu işi derim. Sabır işi
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Her gün 2 makale girionda, biraz sabır lazım :) Makaleleri de merak ettim açıkcası.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blog Yazarı & Blog Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
Sitenize kullanıcı akışınızı birçok yönden sağlayabilirsiniz. Burada sizin kullanıcı akışına hangi yönden baktığınızla alakalıdır.
Örneğin; yazdığınız makalelerle kullanıcı çekmek istiyorsanız, Google'ın sitenizi tanımasını, makalelerinizin sıralamaya girmesini beklemelisiniz. Bu bahsettiğim olay ise öyle hemen 3-5 günde olacak şeyler değildir. Konunun teknik kısmına çok girmeden, yüzeysel olarak ifade etmeye çalışıyorum.
Sosyal medya üzerinden sponsorlu reklamlar çıkarak, sektörünüzle alakalı diğer sitelere kaliteli yorumlar yapıp kullanıcıların dikkatini çekerek gibi stratejilerle de kullanıcı akışı sağlayabilirsiniz. Hem marka bilinirliği hemde kullanıcı çekebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bi insan bir haftalık, bir aylık bir siteyi niye hitlendirmek ister ki? daha google'un haberi bile yoktur sitenin varlığından.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
yolun başındasın hocam. içeriklerinin kalitesini kesinlikle düşürme, azimle ilgi çekebilecek başlık ve metinlerle içeriklerini eklemeye devam et.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Site açıp yatırım yaparak makale yazan biriysen bu işten az çok anlıyor olman lazım ve bir haftada hit çekemeyeceği bilmen lazım ilginç
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim geçmişteki ultra uber mega süper bigger başarısızlıklarımdan sonra :D herkese söylediğim tek şey var: REKLAM REKLAM REKLAM...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Organik hit için kesinlikle index şart.. Ping servislerini öneririm bu süreçte..
Google gibi getir önerebilirim, sosyal medya ile destekleyin derim. Reklam pek önermiyorum suuni bir yükseliş ve ardından düz bir düşüş yaşanıyor çoğu kez.
Ne yazıkki beklemekten başka çareniz yok şu aşamada..
Forumlarda 1 haftada günlük 1k hit alıyorum diyenlere filan inanmayın yok öyle bi dünya :)