-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam aslında istekliyim devamını getirmek istiyorum ama rakip o kadar çok ki yani söylediklerinizden sonra bir an boşuna çabalıyorum diye düşündüm. Ortalama 2 buçuk ay olacak ve sıfır hit olması da tuhafıma gitti ama diğer arkadaşlarında dediği gibi rakip çok rekabet üst seviyede ciddi sabır ve emek istyor. Fakat aynı yöntemlerle bu işi yapan bir arkadaşım güzel gelirler elde etmeye başladı 5-6 aydan sonra. Backlink olayı bu durumda çok önemli sanırım.
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Acele etme, 2.5 ay gibi bir süre sabretmişsin bi' 2.5 ay daha geçer sonrasında memnun eder. Yolun açık olsun.
Metaren.NET.TR
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam benimde bir sitemde ilk 3 ay hiç hit olmadı fakat 4-5 ay geçti şuan yine iyi durumda olmasada günlük 40-50 hit alıyorum. Gerçekten çok sabır istiyor.
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Artık herşey zor yeni başladığım ve %100 özgün türkçe genel içerik siteme 1 ay da 77 makale yazıldı seo uyumlu. Aldığı hit 200 civarı günlük değil 1 ayda toplam :D gel sen ordan hesap et kardeş ama umudunu kırma google ilk 6 ay gelene bi hadi ordan çekiyor artık 6 ay sonra meyve vermeye başlıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
vay arkadaş ya :D alınan hitlere bakıyorum benim cv niteliğindeki şahsi sitem bile google dan daha yüksek hit çekiyormuş :D içinde içerik desen öyle sayfa sayfa da değil. açılış hızı dersen o da yerlerde :D
Ama bu işi severek yapıyorsanız ve yaptığınız iş size bir şeyler katıyorsa bırakmayın devam edin. yazdıklarınız illaki bir zaman okunacak. siz sevdiğiniz işi yapmaktan vazgeçmeyin yeter. hatta link paylaşırsanız benim ilgimi çeken yazılarınız varsa ben seve seve takibe alır okurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webtasarım&Yazılım geliştirme&
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yazılarınızı bi kontrol edebilirmiym site adresini pm atın muhtemelen yazılarda problem vardır.Başkasına yazdırdığınızı varsayıyorum.Yazı konusunda dolandırılmış olabilirsiniz.Google botları yabancı makalelerdeki hataları direk yakalar.Ve yazılarınız vasıfsız ise sıralamada ilk 20 ye bile girmez.Sorun burdadır.abiki kontrol etmeden bişey diyemem.