-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Crypto Trader
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar arkadaşlar niche bi kelime buldum domainimde kullanacağım ama kelimenin yedi ceddiyle alan adı alınmış. Bir türlü birşey bulamadım. Kelimenin sonuna yada başına birşeyler ekleyip domain alsam iş görür mü?
Örneğin kelime kalem olsun;
prokalem.com
kalemx.com
netkalem.com
kalemm.com
7kalem24.com
Yada daha uygun kelimemi kullanabilecek bir yöntem var mıdır?
winamp
www.clickbank.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Evzer
-
-
Ad Soyad
L** V**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
https://domainscope.com/?locale=tr Bu site işinize yarayabilir. Öneriler kısmına ilgili anahtar kelimenizi yazarsanız size birçok alternatif kelime türetecektir.
ayrıca web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz alternatif domain arayışı olan arkadaşlar
https://domainlider.com
1 kişi bu mesajı beğendi.
Jenerik çok Özel .TR Alan Adları EkolDomain.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO için soruyorsan, alan adının etkisi yok diyemeyiz. Google artık domainler'e birebir eşleşme ile bakmıyor. Daha çok kavramsal bakıyor. Senin sitenin içeriği ile alan adının ve türetilmiş url'lerinin sayfan ile ne kadar uyuşma gösterdiğine bakıyor. Bu kavramsallığı ise kendi geliştirdiği yapay zeka teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Benim sana tavsiyem kelimenin yanına ekleyeceğin tanımlamalar mantıksızlık içermesin. Sitende en çok odaklanacağın başka bir konunun başlığından ya da içeriğinden kelimeler seçebilirsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Web Project Master | {Good Code}
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
netkalem.com gibi olması daha makbul çünkü alan adının seo ve aranma hacmi konusunda etkisi var fakat uzantının önemi yok hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.