-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Worker
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi forumlar.
Benim bir sitem var. 7 aylık. PR2'ye yükseldi sitem ve ben ilgilenmemeye başlamıştım. İddaa üzerine. Sonra sistemi kapattım ve 3 gün önce tekrardan kullanıma hazır hale getirdim. Alexa Dünya Sırası'nda sitem var ama Ülke Sırası'nda yok. Daha gerilerde sitem. Sorum olup olmaması değil. Bir şey merak ediyorum. Dünya sırası kaç milyon olduğunda Ülke sırasına girebiliyoruz. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
indirimkuponlari.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
10 Milyon heralde.. Ama dünya sırasıyla da pek alakası yok diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
türkiye ip lerinden sitene girş yapıldığında sıralamada gözükürsün türkiye sıralaması sadece türkiyede ki ip lerden girişlere göre sıralama yapar dünya sıralamasıda türkiye + diğer tüm ülke ip lerinden gelen girişlerdir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hiç belli olmuyor ki o. Global sıralama ile yerel sıralama arasında pek fazla bir ilişki görmedim ben açıkcası. Bazı siteler 5 milyonda giriyor sıralamaya bazıları 3 milyonda, bazıları 8 milyonda. Artık alexanın nasıl bir sistemi var ise bilemiyoruz. Ülkelerden gelen hite göre mi yoksa başka birşeye mi onu da bilemiyoruz.
Elbet birgün...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
SerhatY adlı üyeden alıntı
Hiç belli olmuyor ki o. Global sıralama ile yerel sıralama arasında pek fazla bir ilişki görmedim ben açıkcası. Bazı siteler 5 milyonda giriyor sıralamaya bazıları 3 milyonda, bazıları 8 milyonda. Artık alexanın nasıl bir sistemi var ise bilemiyoruz. Ülkelerden gelen hite göre mi yoksa başka birşeye mi onu da bilemiyoruz.
Artık şunun kesin olarak söyleyebiliyorum. ALexa'da hit temel faktörler arasında değil mesela benim Alexa Dünya sıram 160K ama benden hiti kat kat fazla olan siteler bu değerde olmayabiliyor.
Konu sahibi arkadaşa not: Zaman zaman bazı değerleri sıfırlayabiliyor alexa nedenini bilmiyorum ama resetleme yapar belki :D...
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **