lostyazilim
tr.link

Alexa Yükseltme - Reklam Firması hk.

4 Mesajlar 637 Okunma
acebozum
tr.link

Ahmeth4n Ahmeth4n WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba dostlar,
Yeni açmış olduğum bloggere bağladığım bir warez sitem var ( kimse warez diye eleştirmesin , kullandığınız windows bile crack iken). 'warez script' kelimesinde ilk sayfada çıkıyor. Alexa değerini , domain ve page authoritysini nasıl yükseltebilirim? ve reklam koymalı mıyım ? Koy diyenler firma önerirse de sevinirim (biraz çok oldum ama affola yeniyim )

Google İşletmelerinize Yorum Hizmeti Veriyorum.Yorum başı 1 TL 'den 35 yoruma kadar atabiliyorum.
elektronikssl
webimgo

aydnaydn59 aydnaydn59 Videographer Kimlik Onayı
  • Üyelik 17.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Fotoğrafçı - Videographer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 490
  • Beğeniler 63 / 130
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam ilk önce warez paylaşımlardan dolayı google adsense alamayacağınıızı düşünüyorum alacağınız reklamlar özel reklamlar olur ki reklam koymalı mıyım sorusu düşündürücü olmuş çünkü hepimiz para kazanmak için uğraşıyoruz. bir diğer nacizane görüşüm ani bir şekilde yükselişiniz aniden düşüşe hatta kapanmaya bile neden olabilir. Alexa için önerim alexa sorgulamanızı gün içerisinde sık yaparak ve güncel paylaşımlarla alexanız düşer. Google adwords aracıyla anahtar kelimeniz hakkında fikir alarak anahtar kelime ve etiketler kullanarak sıralamanızda pozitif etkiler yaratacaktır
Ahmeth4n myKnow

kişi bu mesajı beğendi.

Ahmeth4n Ahmeth4n WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
hocam warez siteye genelde script kurulum için vs. müşteri geliyor (yani bu işi yapanlar öyle diyor). Siteyi bir kelimede yükselterek müşteri beklemek biraz zahmetli iş , bunun haricinde nasıl yayabilirim siteyi bir öneriniz var mıdır?

Google İşletmelerinize Yorum Hizmeti Veriyorum.Yorum başı 1 TL 'den 35 yoruma kadar atabiliyorum.

aydnaydn59 aydnaydn59 Videographer Kimlik Onayı
  • Üyelik 17.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Fotoğrafçı - Videographer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 490
  • Beğeniler 63 / 130
  • Ticaret 5, (%100)
imleme siteleri ve programlama ile ilgili sosyal medya hesaplarını takip ederek paylaşımlar arasına yorumlarla sitenizin tanıtımını yapabilirsiniz. Şayet bu işten vazgeçin hocam başınız belaya girebilir çok sağlam arkanız olması lazım kolay kazanç maalesef olmuyor. +18 içeriklerde çok rağbet görüyor herkes bu işe girişebilir kolay kazanç için ama bir binayı 4 ayak üstüne kondurmak mı daha sağlıklı yoksa tek ayak mı ? Bu mantıkla düşünmeniz tavsiyemdir. İllede kararlıysanız bu konuda daha detaylı bilgi veren arkadaşlarımız olacaktır

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al