-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar,
Arkadaşlar ciddi anlamda merak ediyorum artık. Türkiye'de adam akıllı reklam şirketi falan göremiyorum.
Warez olmayan sitelerinizde Adsense ile kazanıyorsunuz diyelim. 10K hit en az ne kadar en fazla ne kadar kazandırır? (günlük)
Warez sitelerinizde günlük 10k hit olsa nasıl bir reklam ile para kazanabilirsiniz? Ve ne kadar kazanırsınız?
Aydınlatabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
10 K hiti baz alarak bir kazanç örneği veremem, zira benim o kadar hitim yok 2 sitem içinde :)
2 site için toplamda 3 K'ya yakın hitim var, ve günlük ortalama 8-12 TL arasından google adsense ile kazanıyorum. Ama benim TBM'lerim yüksek, yurtdışı ziyaretçileri çoğunlukta.
Ne olursa olsun, Google Adsense'den başka da güvenilir ve daha çok kazandıracak bir alternatif gelmiyor aklıma.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
isyerlerimcom adlı üyeden alıntı
10 K hiti baz alarak bir kazanç örneği veremem, zira benim o kadar hitim yok 2 sitem içinde :)
2 site için toplamda 3 K'ya yakın hitim var, ve günlük ortalama 8-12 TL arasından google adsense ile kazanıyorum. Ama benim TBM'lerim yüksek, yurtdışı ziyaretçileri çoğunlukta.
Ne olursa olsun, Google Adsense'den başka da güvenilir ve daha çok kazandıracak bir alternatif gelmiyor aklıma.
Aynen hocam benim hitimde düşük ama kazancım hite göre çok iyi
https://discord.gg/S6mByw8
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu adsense merakı nereden geliyor anlamıyorum. Satış ortaklığı internetten para kazanmanın en kazançlı yoludur. Ben satış ortaklığı ile para kazandım, hala da kazanıyorum. Tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10k günlük hit üzerinden cevaplarsak şöyle diyebiliriz. Adsense için baz alalım siteniz eğer Türkçe bir isteyse 10k hitle to oranınız min %5 olsa ve tbm min 0,10 olsa
10k*5/100=500*0,10(tbm) = 50tl günlük kazanç olur. Tabi tbm oranı ve tıklama oranları bu şekilde olursa ki şanslısınız demektir.
Bu hesap yurt dışı için baz alınırsa tbm daha yüksek olacağı için(dolar hesabı) bu miktar günlük 100-150tl bile olabilir.
Şahsi olarak cevaplarsam günlük 200-250 tl arası gelir oluyor bazen (170-180 e kadar düşüyor) ayrıntı vermiyim ama şunu söyliyim tek siteyle çalışmıyorum. Sitelein hepsi TR. Yurt dışında ise siteyle değil başka sistemlerle çalışıyorum sadece 3 site de adsense var diğerleri farklı sistemler üzerinden kazandırıyor.