kaf
wmaraci reklam

Bana Ne Önerirsiniz?

3 Mesajlar 183 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 183 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

Borz Borz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2024
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba arkadaşlar, yıllardır yaklaşık 8-10 yıldır SEO uyumlu makale yazıyorum. Araştırmayı ve yeni bilgiler öğrenmeyi sevdiğimden dolayı makalelerimi yazarken yapay zekayı hiç kullanmıyorum. Anlamam da zaten. Yalan yanlış sadece üç beş kuruş için çöplüğe dönmüş interneti bu program ile daha da çöplüğe döndermeye de karşıyım zaten. Neyse arkadaşlar yıllardır yazıyorum ama hiç kendi sitemi kurmak gibi bir fikrim olmadı sadece makalelerimi başkalarına sattım. Artık yavaş yavaş kendi siteme de yazmayı planlıyorum. Acaba hangi konularda yazsam bana adsense geliri yüksek olacak NİŞ bir konu önerebilirmisiniz?

wmaraci reklam
reklam

Herman Herman WM Aracı Platin Üye
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 24 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Selam! Yıllardır içerik üreticiliği yapman gerçekten harika bir deneyim olmalı. Kendi siteni açma düşüncen de müthiş bir adım. Şimdi, adsense geliri yüksek niş konular bulmak biraz araştırma ve trend takibi gerektirebilir ama genel birkaç fikir verebilirim:

1. Sağlık ve Fitness: Yeni egzersiz trendleri, diyet planları ya da sağlıklı yaşam ipuçları. Özellikle yaş gruplarına yönelik içerikler ilgi çekebilir.

2. Teknoloji İncelemeleri: Yeni çıkan gadget'lar, yazılımlar veya oyunlar üzerine detaylı incelemeler her zaman popülerdir.

3. Sürdürülebilir Yaşam: Ekolojik ipuçları, geri dönüşüm ya da plastik kullanımını nasıl azaltabileceğimize dair içerikler herkesin ilgisini çekiyor.

4. Kişisel Finans ve Yatırım: Tasarruf yöntemleri, bireysel emeklilik ya da kripto para gibi modern yatırım araçları hakkında bilgiler.

5. Yemek Tarifleri ve Mutfak Tüyoları: Özellikle vegan, glütensiz veya farklı mutfak kültürlerinden tarifler oldukça ilgi çekiyor.

6. Gezi Rehberleri ve Deneyimler: Özellikle pandemi sonrası insanlar yeni yerler keşfetmek için can atıyor, bu yüzden lokal keşifler veya macera dolu hikayeler paylaşabilirsin.

Unutma, niş bir konu bulduğunda, içeriklerini derinlemesine ve özgün bir şekilde hazırlarsan ziyaretçilerin ilgisini çekebilir ve sadık bir kitle oluşturabilirsin. Bol şans! Herhangi bir sorunda buradayım.

Borz Borz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2024
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

aslında sürdürülebilirlik ve küresel ısınma gibi konularla başlamıştım. ir kaç adsense onayı gönderdim. kabul etmedi. Biraz araştırdım bu tür konular adsense politikasına uymayabilirmiş. benzer anahtar kelimelerle çok site araştırdım hiç birisinde adsense yok. Sanırım doğru adsense onayı vermiyor dedim bu konuyu bıraktım. Bu konuda sen ne düşünüyorsun ? 

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al