-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Oto Ekspertiz
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Beylikdüzü oto ekspertiz servisimiz için yaptığımız internet sitesinin wordpress dosyaları google tarafından indexlendi robots.txt dosyasını ana dizine attım wordpress için önerilen şekilde acaba yanlış bir durummu var yada beklememizmi gerekli site adresi beylikduzuotoekspertiz org
Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler
Profesyonel Oto Ekspertiz Hizmetleri - www.ekspertizservisi.com - www.mobilotoekspertizservisi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Her yere site adresi eklemeden de konu açabilirsiniz. Doğrudan link çıkışı yapmamaya özen gösterin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Özür dilerim WordPress dosyaları ibaresini doğru okuyamadım :) robot.txt dosyanızı google search console'dan gerektiği gibi düzenleyip indirin ve tekrar ana dizine atın. Search Console'da robot.txt ile ilgili bir problem var mı kontrol edin.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Oto Ekspertiz
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uyarınızı dikkate alıcam..
Ek Olarak:
ironsoft adlı üyeden alıntı
Özür dilerim WordPress dosyaları ibaresini doğru okuyamadım :) robot.txt dosyanızı google search console'dan gerektiği gibi düzenleyip indirin ve tekrar ana dizine atın. Search Console'da robot.txt ile ilgili bir problem var mı kontrol edin.
Bilgi için teşkkürler siteyi google search console eklememiştim o işlemleri biraz kurcalayayım o zaman :) direk ana dizine robot txt yüklemiştirm
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Oto Ekspertiz Hizmetleri - www.ekspertizservisi.com - www.mobilotoekspertizservisi.com