-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Spendrom (13.01.2023 23:38)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İyi bir fen lisesine oradan odtuye git geleceğini düşün
Vixo
vpnscript.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her gencin hayalidir bu devirde bilgisayar mühendisliği okumak, ben sana ne yapacağını değilde ufak bir tavsiye vereyim; eğer kendine güveniyorsan ve bu işi başarıcağına inanıyorsan git hiç düşünme. Hedefleri olan bir insan, hedefine ulaşmak için herşeyi yapar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam daha lise var önünüzde. 4-5 yılda değişik meslekler çıkar acele etmeyin. hem bilgisayar mühendisi yerine mekatronik bölümüne gidin daha iyi olur.
Kişisel Blogum
www.fatihcetinn.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
U** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende lise 1. sinifim. Benim hayalim de senin gibi pc ie ilgili birsey olmakti ve halen oyle. SBSde umduum puani cekemedim ve suan Anadolu Teknik Lisesi/Bilisim Teknolojileri alaninda okuyorum. Gayet memnunum. Sirf bilisim diye cok okuldan vazgectim ve buradayim. Hayalim ise dal seciminde web tasarimi secip yoluma devam etmek.
Ama eger anadolu tutuyorsa git derim. Cunku burada pc ile ilgili derslerde olacak ve uni sinavi icin pc degil sayisal/sozel bilgi onemli. Ayrica bizim okul tam gun degil. 37 saat ve guumu yiyor. 10. sinifta ise 45e cikacak. Butun gun okulda olacaksin. Gunun bitecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
ben imam hatip'e gidiyorum. düne kadar webtasarımcılık düşünüyordum vazgeçtim imam olacam :D namaz aralarında websiteyle felan ugraşırım diye planlıyorum umarım fikrim degişmez :p
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Yüksek Mühendisi
-
-
Ad Soyad
D** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba, anadolu meslek lisesi mezunuyum. öğretmenlerimiz lisede bilgisayar mühendisliği sizin için hayal, düşünmeyin bile derlerdi. oradan 2 yıllık programcılığa geçiş yaptım. yine moralimi bozanlar oldu. daha sonra dgs kazandım ve bilgisayar mühendisi oldum. şimdi bilgisayar mühendisliği üzerine yüksek lisansımı yapıyorum :) bana yapamazsın diyenlere meslek liseli diye dalga geçenlere gülüyorum. sen de anadolu-fen lisesi olmayı çok takma. herşey istemekte biter. mesleğin geleceğini sorarsan, zevkli bir meslek bence ve belki de ileride tüm işleri yazılımlar yapacağı için dünyada son kalan meslek olabilir :) ayrıca saygınlığı var. seçim senin
http://www.ucanari.com
http://www.blogdersleri.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
yanlış anlama beni kardeşim, bu ülkede okuyanda işsiz okumayan da. Çok çok az okumuş ve güzel bir iş sahibi olan kitle var, bu kitle arasına girebilirsen hayatın güzel olur. Gerisi fasa fıso.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net