-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba ben bilgisayar programcılığı bölümüne bu sene başladım fakat ilk dönem herhangi bir programlama dili öğrenmeye başlamadık ikinci dönem c dili üzerine dersimiz var ben şimdiden bir dil üzerine yoğunlaşıp o dil üzerinden ilerlemek istiyorum sizce okul bittikten sonra hangi dili bilirsem iş imkanları daha fazla olur sizce bir programcının bilmesi gereken diller nelerdir ben java ile şimdiden ufaktan başlamayı düşünüyorum c dilinide ikinci dönem temel olarak öğrenicem okulda sizce iş ileride iş imkanı için hangi dili bilmek gerekiyor en kolay hangi dili bilirsek iş buluruz ?
Bir nefesine bile hükmedemediğimiz bu dünya için boyun mu bükeceğiz.
NetLuis
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
işsizim
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
c++ önemli hocam vb.neti zaten yaparsınız cok kolay bir dil c++ ile c# de ilerleyin delphi cok zor dildir adım adım dostum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Şu dili bilirsen çok kazanır kolay iş bulursun demek zor.Herhangi bir programlama diline yönelmeden önce temellerini kavrayıp mantık kurma becerini geliştirirsen her programlama dili üzerinde ufak çalışmalar ile hakimiyet sağlayabilirsin.İş bulma konusunda ise ihtiyaca yönelik programlar yazabilme platform seçme beceriniz ön plana çıkacaktır.Yani özet olarak programlama temellerini değişken tipleri döngüler vs temel konuları iyice kavrayın bundan sonra programlama dillerini incelersiniz.Çoğu programlama dili birbirinden devşirme olduğu için syntax yapısını öğrendikten sonra herhangi bir dilde kod yazmanız çok zor olmayacaktır :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Önemli olan hangi dili öğrenmek değil önemli olan ne programlamak istediğin. Şimdi sen masaüstü yazılım programlamak mı istiyorsun yoksa mobil programlama mı ? Yoksa oyun programlama mı ? Hepsini öğrenmen zor bu yüzden bir ya da iki tanesini seçip ona göre uygun dilleri öğrenmen lazım aksi takdirde hem iş bulman zor olacaktır hem de programlamayı öğrenmen.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ben daha çok masaüstü uygulamaları mobil uygulamalar ( oyun vs .) üzerinde çalışmalar yapmak istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
K4li7e adlı üyeden alıntı
ben daha çok masaüstü uygulamaları mobil uygulamalar ( oyun vs .) üzerinde çalışmalar yapmak istiyorum
Tamam o zaman bu hedeflerine yönelik dilleri öğrenmek ile başlayabilirsin. Temel düzeyde C ve C++ ile başla daha sonra üstüne ekleyerek ilgilendiğin alanlarda çalışmalar yapabilirsin.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%89)
İlk dönem c++ öğrenmeniz gerek temeliyle beraber.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
şu an ilk dönem sadece algoritma dersimiz var ikinci dönem c dersimiz var yani önceliğim c sonra c++ ondan sonrada java mı olmalı ?
FreeWaLLe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
vet:.tek.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
c# la başlamanızı öneriyorum...
NetLuis
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
işsizim
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
c ile vb.net arasında pek fark yok aslında onu kavrayıp c++ geçmeniz daha dogru olcaktır mpgh.net unknowncheats yabancı form sitelerinde ögrenmiştim ben