-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhabalar açmış olduğum sitemde
antibiyotik faydaları 87. sırada yer alıyordu
2 gün sonra baktığım zaman kelimede 69. sıraya yükselmiştim ancak bugün tekrar baktığım yine aynı sıraya düşmüşüm bunun etkisi nedir acaba?
NOT: turkojen adlı arkadaşımızın vermiş olduğu organik hit programından çok abartılı olmamak şeklinde ben de faydalanmaktayım. Bunun bir ilgisi var mıdır acaba yükselme sonrası düşüşlerde?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Organik hit programları ne kadar faydalıdır acaba ? Sonuçta 3. parti programı kullanmışsınız.Bence google algoritmaları bunu aşacak düzeydedir diye düşünüyorum.
Ayrıca bu sıralama dalgalanmaları normaldir.Eğer ilk 10 olsanız 2. sıradan 30. sıraya gitseniz bir anormallik olur.Mesela bizim websitemizdede sıralama değişikliği oluyor ancak 3-4-5-6 sıralarında gidip geliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam aslına bakarsan normal. Hiçbir program kullanmadan 500 sayfada dahi olmayan sitem, %90 google hit ile 3. sıraya kadar 1 ayda yükseldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Organik hit programlarında direk ziyaret değil de, organik ziyaret seçeneğini kullanıyorsanız sıralama arttırır elbette ama olabildiğince doğal görünmesi gerek. Yeterli bakiyeye göre 1 haftalık sabit bir rakam seçin; eğer varsa rakip site ziyareti özelliğini de aktif edin sıralama pozitif değişir.
Bu şimdilik geçerli tabii. Rank Brain algoritmasına geçildiğinde anlık olarak sıralama değişimi yaşanacak. O zaman siteye sürekli katma değer verecek şeyler yapmanız gerek. Çok daha çeşitli çalışmalar vs.
Şu an benim de bazı sitelerimde sıralama hemen hergün değişiyor ki o kadar dalgalanmanın olmadığı bir sektör ama malum haber siteleri gibi hemen her konuda o an hangisi hit getiriyorsa; o siteler de sizin içeriklerinize benzer içerik üretmişse anahtar kelimelerde gerilemeniz mümkün.
Biraz Google'ın çalışma mantıksızlığı da buna sebep oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
bu tur değşiklıkler oluyor tecrübe etmiş birisiyim ama nedne kaynaklandığını bılmıyorum.
belkide tanıtım yazısı almak gerekiyor
pekı ben neler yaptım
ılk once benım dalgalanma su sekıldeydı.
bırıncı sayfa 9 sıra ama reklamlar yuzunden ıkıcı sayfada basında gelıyordum
sımdı rakıbı geşmişim bır ay once saolsun forumdan bır abımız tanıtım yazısı verdi. allah razı olsun.
sonrasınd abugun bırıncı sayfaya geldim.
ama yaklaşık ondan once ıkı ay kadar boyle abuk subuk galgalanmalar yasadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Hocam normal bu aralar sıralamalar üç beş sıra oynuyor.Google bakıyor bu siteyi geriye atıp aynı tıklanma oranlarını etkileşimleri ölçüyor eger negatif değilse eski konumuna geri getiriyor.5 yıldır aynı terane.Onlarca seo çalışması tanıtım yazısı vsvs yaptım fakat siteye misal patates kelimesinde hit gelmezse ilk sayfada da olsan yavaş yavaş gerilersin.Örnek google adwors reklamı verenlere bakın birçoğunun ne linki var ne seosu. Reklamı ara ara sürekli verdikleri için istediği kelimeden hit geliyor ve reklamı kesse bile o kelimede ilk sayfada oluyorlar.Bizzat şahit oldum.İstediğin kelimede hit alamıyorsan sıralamada yerin sabit olmaz.
Benim gönderdiğim programa gelecek olursak düzgün kullanımda birçok sitem ilk sayfaya çıktı.Kullanıp kullanmamak size kalmış.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad